Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 9 mesečnica kašlja in ima zamašen nosek... 14.5.2009 13:13:50
|
|
|
|
pipic
|
Zakaj bi dajala sirup?? Kašelj je obramba in mora bit. Če ima otrok nosek poln je treba tudi na vsake pol ure čistiti nos z fiziološko( v nosek dobesedno našpricaš v šusu cca 5 ml) ,da iz druge nosnice steče ven,parne inhalacije,zvečer pa operil P,dvignjeno vzglavje
|
|
|
|
RE: 9 mesečnica kašlja in ima zamašen nosek... 14.5.2009 13:17:47
|
|
|
|
matkica
|
ko so bile moje tri majhne sem jih mazala zvečer z materino dušico po prsih in stopalih.
|
|
|
|
RE: 9 mesečnica kašlja in ima zamašen nosek... 14.5.2009 13:23:11
|
|
|
|
veveričica
|
aha hvala.kako pa naredim parno kopel in ali ji lahko dam te kaplice za nos.drugače ji pa nosek ful čistim in ji ulivam fiziološko včasih še več ko 5 ml.a materino dušico ji namažem na prsi.nevem meni se zdi to malo premočno
|
|
|
|
RE: 9 mesečnica kašlja in ima zamašen nosek... 14.5.2009 13:23:36
|
|
|
|
oka
|
Kamilična sopara, Veveričica, kamilična sopara in kamilični obkladki in pa hektolitri fiziološke raztopine. Malo poišči tisto temo na kateri si prosila za nasvet ko ti je mala hitro dihala tam imaš vse napisano kako in kaj.
|
|
|
|
RE: 9 mesečnica kašlja in ima zamašen nosek... 14.5.2009 13:25:49
|
|
|
|
botrca
|
Jaz mažem s kremo od bebi vala z eteričnimi olji po prsih in hrbtu, delam mu inhalacije, fiziološka je obvezna, kamilice mu na olju prepražim in dam na eno krpo in na prsa zvečer ko gre spat. Lahko mu daš panatus zvečer ali pa slezov sirup.
< Sporočilo je popravil botrca -- 14.5.2009 13:26:12 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?