|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   90-ločevalna dieta????????
28.1.2007 20:47:55   
lin
Par vprašanj!Če se kateri ki obvlada da odgovorit.(Aja pa me še zanima kolko točno se je držite tiste ki hujšate?)
- se lahko za zajtrk poje  mandarino in jabolko(različna sadeža)?
- ko je recimo škrobni dan, cvrt krompir?
- se lahko npr. grah malo popraži na putru?
- kolko vode na dan cca. spijete?
- ko je belj.dan recimo cvrto jajce ali na proteinski pečene hrenovke(na kapli olja) ali čevapčiče?
- ko je dan Oh kaj pojeste za sladico?A sta to 2 različna kosa torte,recimo sadna pa čokoladna,...?

Zanima me, če ste tiste, ki ste malo guljfale pa recimo vseeno kljub dieti vsako jutro spile kavo vseeno shujšale?
Namreč za mano možem in taščo je teden diete, pa smo malo gulfali.
Tako da če se kateri ljubi me lahko da na seznam samo sem zelo malo za računalnikom tako da mi ne zamerit če se bom poredko oglašala.Moj cilj je 5 kg,zdaj je minus 1,5 kg,Aja danes imam dan OH!
Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 90-ločevalna dieta????????
29.1.2007 6:43:21   
Anonimen
Lin probala ti bom malo odgovoriti,še bolje je,da se nam pridružiš,če to želiš.
Sprašuješ,če lahko na škrobni dan ješ ocvrt krompir.Po pravilih ne smemo jesti ocvrtih stvari.Krompir lahko pražiš,kuhaš ali ga spečeš na malo olivnega olja.Zelenjavo lahko popečeš na olivnem olju,maslo ni dovoljeno.Tudi hrenovke lahko popečeš in čevapčiče lahko ješ na beljakovinski dan.Sladico ješ tisto,ki ti paše,zraven pa obvezno rebro navadne čokolade.
Kar se tiče tekočine je dobro popiti čimveč.Najbolje je voda ali nesladkani čaj.Kavo mislim,da vse pijemo,saj je dovoljena,vendar brez mleka,čeprav ne bo velike škode,če jo boš pila z mlekom.
Če se nam boš pridružila boš zvedela,kar te še zanima.

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2007 19:03:35   
lin
Dalija hvala da si si vsela minutko zame.Se vam pridružim,samo kot sem že prej napisala nisem vsak dan za računalnikom ker mi enostavno neznese.
No v katero skupino spadam?Tehtanja so v ponedeljkih ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2007 19:28:15   
Anonimen
Smo Mini Bikinke,tehtamo se pa ob sredah.Lahko se nam pridružiš.

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?