Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
9.nebesa (x.y.ndaljevanje) 29.10.2004 11:22:51
|
|
|
|
Lidy
|
Je to Bety - Bety, s Primorske. Upam da mislim ta pravo. No ja v vsakem primeru :bravo: za :nosecka: . Sem pa ena tistih iz ZA NAS. pozdravček Lidy
|
|
|
|
9.nebesa (x.y.ndaljevanje) 29.10.2004 12:52:02
|
|
|
|
BONI*
|
Tudi jaz sem tam začela in kar globoko pognala korenine. To je bilo kakih 17 mesecev nazaj. Potem pa sem se končno preselila v 9nebesa. Sedaj pa čakam na veseli december. Lp, Boni
|
|
|
|
9.nebesa (x.y.ndaljevanje) 29.10.2004 12:56:25
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Še ena iz Zanositev in ovulacija - iz debate ZA NAS. Še malo, pa se bom morala posloviti tudi od Prvič noseča. Ker nikoli več ne bom - PRVIČ namreč. In že zdaj lahko rečem: bilo je čudovito, enkratno in sploh lepo!! Čeprav najlepše pa šele prihaja! Moj otroček, moje sanje.... Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda: (38t 2d)
|
|
|
|
9.nebesa (x.y.ndaljevanje) 29.10.2004 14:36:06
|
|
|
|
kimi
|
bety dobrodošla in čestitke za:nosecka:
|
|
|
|
9.nebesa (x.y.ndaljevanje) 29.10.2004 21:40:02
|
|
|
|
Bety
|
Pozdrav vsem!..:bravo: Lidy - JA jaze sem tista Bety, ki ti je knjigo poslala in veš kaj - OSTALA SEM NOSEČA TAKRAT, KO SEM TI JO ZARES POSLALA!!! Zanimivo...:zmeden: Upam, da ti je knjiga všeč...je sicer strokovna, pa vendar napisana na zelo poljuden način...in je tema, ki nikoli ne zastara...:love::love::love::love: Nisem še pogruntala, kako se tukaj menite...jaz sem še novopečena :nosecka: med vami...:rozica::rozica: Kako ste vi ženske drugače? Lidy, imaš slabosti, ješ preveč, te kaj boli???... No, toliko za zdaj...pa še kaj drugič... :sloncek:
|
|
|
|
9.nebesa (x.y.ndaljevanje) 29.10.2004 22:10:26
|
|
|
|
Bety
|
Morda že poznate to stran...pa ni odveč, če vam jo še enkrat kopiram...meni se zdi dobro pojasnjena in razumljiva... http://www.visembryo.com/baby/hp.html Upam, da vam bo od pomoči... :love::duda::love:
|
|
|
|
9.nebesa (x.y.ndaljevanje) 30.10.2004 10:42:38
|
|
|
|
Lidy
|
Bety zelo sem vesela zate :bravo: . Knjiga mi je zelo všeč. Želim ti da bi bila tako dobro kot jaz: nič slabosti, bruhanja, jem zmerno - nikoli premalo, Sedaj ko končujemo 15 teden se pojavljajo občasne bolečine, predvidevam da zaradi širjenja maternice. Imam pa grozne bolečine v križu :zmeden: in to zvečer, ko grem spat se zelo težko obrnem. no potem je pa zjutraj vse OK. Bilo smo tudi na nuhalni in je vse super. Skratka uživaj in pazi na oba. Ej, nisi povedala kako je dragi odreagiral na darilo!!! pozdravček, Lidy. 15t 4/7
|
|
|
|
9.nebesa (x.y.ndaljevanje) 30.10.2004 12:06:26
|
|
|
|
Bety
|
Ej Lidy...najboljše, da prebereš na forumu Zanositev,ovulacija, pod mojo temo NOOOOOOOSEEEEEEEEEEČAAAAAAAAAAAA...ti bo vse jasno... Noro srečo sem imela, zares :bravo: Jaz tudi nimam nobenih nosečniških težav...ta otrok je tako priden, da ne morem verjeti...17.11. sem se naročila na pregled, ko še nisem vedela, da sem noseča...mislim, da nima smisla hodit tako zgodaj in da bi bilo pametno se naročiti decembra, ko bom tudi vse druge preglede delala (NS ali morda še kaj dodatnega).Tukaj v Postojni smo hišni prijatli z lastnikom Zavoda za prenatalno in postnatalno preiskavo, pa misli, da ne bo težav pri še kakšnih drugih pregledih... Upam, da tako dobro moje počutje ne pomeni, da se otrok ne razvija v redu. Sicer pa skrbim zelo za vitaminčke in drugo prehrano. Vsak dan si še dodatno naredim napitek iz žlice medu in jabolčnega kisa + voda... Kar čutim, da mi ta pijača fuuuuuul pomaga... Moj pravi, da sem se že zredila...pa kaj...telo že ve, kaj rabi... Malo je na tem forumu tišina...pogrešam punce iz prejšnjega foruma (zanositev, ovulacija)... Lidy, ali so tebi že povedali, morda, kaj bo? Fantek, punčka?...čeprav vem, da to ni pomembno... Lepo se imej in spij eno :kava: na moj račun... Bety in :duda:
|
|
|
|
9.nebesa (x.y.ndaljevanje) 30.10.2004 12:32:18
|
|
|
|
Lidy
|
Bety men se je zdel da sem se tudi že na začetku zredila. Najprej sem imela "blazinice" ob strani, sedaj pa so izginile in nam raste trebušček. Če bodo vprašali ali želimo vedeti kaj bo bomo takoj za. Sami še nismo vprašal ker se mi zdi prezgodaj. Drugače je pa tako, da sva vedno govorila da bo punčka, še pred zanositvijo. Imela sva ime za punčko za fantka nisva niti zbirala imen (pred nosečnostjo). No na prvem pregledu v 8t pa, ko smo dobili prvo slikico našega 2cm fižolčka sem jaz prepričana da bo fantek. Kar si sploh ne znam razložit, ampak sigurno bo fantek. Na :kava: grem pa zdej ker sem cel dan v službi. Tebi in :duda: eno lepo :rozica: za lep vikend. cavci
|
|
|
|
9.nebesa (x.y.ndaljevanje) 31.10.2004 11:17:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje ste, :nosecka:? *mia* je tudi že rodila...Asso in Pika, zdej sta pa res vidve na vrsti:) Kje se skrivate v tem slabem vremenu? Jaz grem danes na zabavo za Halloween k bivši sošolki- 6 nas bo:) lp,:fis:
|
|
|
|
9.nebesa (x.y.ndaljevanje) 1.11.2004 10:27:37
|
|
|
|
asso
|
Pozdravljene, Asso še vedno doma. Čep se je izluščil v četrtek, 28.10 in nekaj v petek, popadkov mislim, da ni, razen otrdevanje trebuha na 10 minut, kot že cel mesec, odprta 27.10. 2 cm, drugače pa vse po starem. Gibi zelo zelo prepoznavni. Še današnji dan naj gre mimo pa lahko gremo rodit, čeprav vsi mi napovedujejo, da bom rodila prej (po njihovo bi že mogla), ampak jaz pravim, da bom 2 dni čez rok, to je 12.10., ko bom morala iti tudi v porodnišnico na pregled neglede na situacijo. No, bomo videli kaj se bo :duda: odločil, kdaj bo hotel pridet ven. Lepo se imejte in pobožajte svoje :nosecka:. Lp asso in :duda: (38t 5/7) - v nizkem štartu :kuza::kuza::kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?