Bety -> 9.nebesa (x.y.ndaljevanje) (30.10.2004 12:06:26)
|
Ej Lidy...najboljše, da prebereš na forumu Zanositev,ovulacija, pod mojo temo NOOOOOOOSEEEEEEEEEEČAAAAAAAAAAAA...ti bo vse jasno... Noro srečo sem imela, zares :bravo: Jaz tudi nimam nobenih nosečniških težav...ta otrok je tako priden, da ne morem verjeti...17.11. sem se naročila na pregled, ko še nisem vedela, da sem noseča...mislim, da nima smisla hodit tako zgodaj in da bi bilo pametno se naročiti decembra, ko bom tudi vse druge preglede delala (NS ali morda še kaj dodatnega).Tukaj v Postojni smo hišni prijatli z lastnikom Zavoda za prenatalno in postnatalno preiskavo, pa misli, da ne bo težav pri še kakšnih drugih pregledih... Upam, da tako dobro moje počutje ne pomeni, da se otrok ne razvija v redu. Sicer pa skrbim zelo za vitaminčke in drugo prehrano. Vsak dan si še dodatno naredim napitek iz žlice medu in jabolčnega kisa + voda... Kar čutim, da mi ta pijača fuuuuuul pomaga... Moj pravi, da sem se že zredila...pa kaj...telo že ve, kaj rabi... Malo je na tem forumu tišina...pogrešam punce iz prejšnjega foruma (zanositev, ovulacija)... Lidy, ali so tebi že povedali, morda, kaj bo? Fantek, punčka?...čeprav vem, da to ni pomembno... Lepo se imej in spij eno :kava: na moj račun... Bety in :duda:
|
|
|
|