|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9. nebese (x.y. nadaljevanje)
28.10.2004 15:48:25   
asso
Ciao,

no pa bom kar danes jaz nas prestavla, da se malo javim.

V glavnem kot vidite sem danes ponovno tu. Odločila sem se, da bom počakala, če bo kaj sprememb in tako sem noč prespala brez večjih problemov, razen slabega spanja.
Danes zjutraj sem ponovno štela moje "lažne popadke" in so bili na 8-9 min manj intenzivni kot včeraj in neboleči tako, da sem se odločla, da dokler ne bo spremembe pač počakam doma, raje, kot ležat v bolnici, namreč sem tudi gibe zelo dobro čutila.
Sedaj sem še vedno doma z istimi lažnimi popadki kar na 10 min brez bolečin, le novost je, da se mi je čep odluščil pred nekje 2-3 urami, ampak drugo brez sprememb.
Čakam na prave popadke oziroma na odtek vode, če ne pa prej bom dva dni po roku šla v porodnišnico rodit.

Ja ta luna zgleda, da dela svoje. Nekatere imajo težave s spanjem, druge pa ne vejo ali bi morale že rodit ali ne.:zmeden:

Pikapolonica, a se s teboj dogaja kaj novega? Kot vidiš z menoj se je že nekaj začelo dogajat. Samo, da ne rodim v ponedeljek.

Ostale kako kaj z vami, javite se kaj.

Meni občasno šteka internet tako, da ko se uspem povezati izkoristim in sem kar nekaj cajta gor.

No, imejte se lepo in za vsako ena :rozica:.

Pa-pa asso in :duda: (38t 1/7)

Neposredna povezava do sporočila: 1
28.10.2004 16:37:42   
Špacka
Hojla :nosecka:

Asso še malo pa bo šlo zares, no upam da ti čas čim hitreje mine dobila pa boš najlepše darilo, za katerega se splača tudi malo potrpeti.Ampak jaz sem včasih že tako neučakana, se mi zdi da se mi je čas kar ustavil, le kje je še februar...
Sem pa včeraj imela pregled pri G mi je spet delal UZ( ja moja G še vedno na študijskem dopustu )v glavnem vse zgleda v redu, moje počutje je super ja in najin :duda: se je včeraj odločil, da bo le pokazal kaj ima med nogicami. Na zadnjem pregledu se sploh ni hotel obrnit(je ati dejal da bo trmast po mamici:)-:)-:)- oz. trmasta ) ja še vedno vam ne morem povedat, ker sva se pač odločila da se bova pustila presenetiti- zaenkrat razen če ne bova preveč neučakana...
Ja tudi na vago sem stopla no pa ni hudega sem v mesecu dni pridobila 1 kg :bravo::bravo::bravo::bravo:
sem bla kar ponosna nase.

Toliko od mene :love: imejte se lepo

Špacka 22t 6/7 :sloncek:

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2004 16:40:09   
BONI*
Živjo Asso!

Ej punca, dobra si! Mene bi že živci izdali. Takole sedeti doma in čakati na ta prave. No, vsekakor bolje kot ležati v bolnici in spet čakati.
Držim pestke zate! Da bo kmalu za tabo!

Kakšna pa je luna zdaj? Sej ne vem.
Včeraj nisem ponoči nič spala, danes pa kot top. Pa še malo prejle sem vstala od popoldanskega počitka.

Lp, Boni

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2004 18:41:08   
Pikapolonica
Hojla!

Name ste pa najbrž že čisto pozabile. Pa saj nič čudnega, ko se pa toliko časa nič ne oglasim.

No, vse je OK. ASSO, hvala za vprašanje. Z mano se sicer nič kaj posebnega ne dogaja, kot to, da imam doma toliko dela, da se mi meša. Zdaj lahko z veseljem povem, da sem se na novo zaljubila in sicer v otroško sobico za najinega dojenčka. Ki je zdaj KONČNO končana. Sicer še močno smrdi po barvi (ker sva barvala omare) ampak srčno upam, da se bo enkrat v bližnji prihodnosti to tudi prezračilo. Zato pa zdaj čistim in čistim, pa kar naprej imam neke opravke in čas tako beži, da je že noro. Prejšnji teden sem imela pregled in CTG, in HOPLA, jutri ga imam že spet. Pa kar nenadoma sem že 38 tednov in 1 dni noseča. Saj sploh ne dojamem, da se že resno bližam koncu. Zdaj se kar naprej opazujem - kako visoko še nosim (ali se mi je bebika že spustila dol), kako pogosto jo še čutim.... Pravijo, da se tik pred finalom otroček umiri. No, moj je še vedno pravi divjakec in če to res drži, še nisva čisto na koncu. BONI, se ti kar pridružujem pri večernem "trpljenju". Bog ne daj, da res drži tisto, da se dojenček tudi kasneje tako obnaša, kot se je v trebuščku. Ker če bo tako, so naše noči fuč!

Skratka, vse je super-fino-fajn. Aja, edino malo sva z možekom slabe volje, ker sva zadnjič ugotovila, da v najinem novem avtu ne moreva izklopiti air-baga na sovoznikovi strani. Kar je pa seveda NUJNO, kadar tam voziš otročka. Air bag se namreč izklopi samo, če v avto namontiraš originalni Mazdin otroški avtosedež. Ja, pa kaj še. Barabe, kako te prisilijo, da še bolj zapravljaš na njihov račun.... Jaz pa avtosedež že imam, Römerjev in mislim, da je ta tako eden varnejših Ne vem, kaj naj storim, ker otročka res ne mislim voziti na zadnjih sedežih, predvsem pa ne obrnjenega s hrbtom proti meni. Kako pa naj sploh vem, kaj počne tam zadaj.

Joj, punce. Jaz komaj čakam, da primem mojo štručko v naročje. Komaj, komaj! In bolj kot kdajkoli me firbec matra, kaj bo. Včeraj sem sanjala, da je bil fantek. Ampak je bil preveč možu podoben v obraz, da bi verjela, da je bil res to moj dojenček. Ne vem sicer, kako naj bi se moj mož (in to s tridnevno brado) znašel v otroški posteljici in z dudo v ustkih, ampak, v sanjah je vse mogoče....

No, zdaj grem pa nekaj delat. Likat cotke za mojega dojenčka.

Pa-pa, Pikapolonica :pika: in :duda: (38t 1d)

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2004 19:15:36   
BONI*
PIKAPOLONICA, kako moraš sploh pomisliti na to, da bi me pozabile nate?! To pa že ne!
No, vidim da si tudi ti že precej v nizkem štartu in da se že zelo bliža tvoj dan D.
Držim pesti zate! Seveda se ti bo rodil najlepši otrok, pa čeprav bi imel 3 dni staro brado in bi bil zrcalna podoba svojega očka, samo da v minjaturni obliki. To ni dvoma.
Še naprej bom mislila nate.

Lp, Boni

Ps: če je tisto res, da bodo naši otroci tudi potem taki kot sdaj, potem sem pečena.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2004 22:28:24   
Anonimen
Ojla!

Dones je luna:)

Jutri se mogoče dobim z Mino, da vidim njen :nosecka:, je dones napisala v sms-u, da se počuti okroglo, ko sme vprašala, kako je:):):)

Dones sem čist neki zmedena, tko da ko se spomnem kaj sme hotla napisat, se javim:ups:

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2004 11:29:21   
Soncnica
Hoj!

Upam, da bo cimprej šlo zares! Kako pa veš kaj so lažni in kaj pravi popadki?

lp

Sončnica

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2004 11:55:53   
asso
Hm!:zmeden: Lažni in pravi popadki? Pravih še nisem občutila tako, da ne bi točno vedla, ampak kar sem prebrala pravi naj bi bili točna na določen interval in boleči. Lažni so taki, ko ti samo za nekaj sekund otrdi trebuh.

No, jaz sem še vedno v enem kosu :nosecka: . Vam sporočim, ko se bo začelo zares. Sedaj imam lažne ali prave:zmeden: popadke nekje na 10 minut tako, da do zadnjega ne mislim it nikamor. Ko se bo vse skupi začelo na 4 minute ali ko bo odtekla voda ali...? bomo šli v porodnišnico in rodit :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:.

Lp asso in :duda: (38t 2/7)

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Ime za fantka
metuljčica87

Katero vam je najlepše?

Jernej (22%)

Aljaž (46%)

Urban (31%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!