|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   6. teden in na UZ še nič
6.5.2008 10:36:22   
Anonimen
Punce,

a je imela še katera podobno situacijo. Prvi dan 6. tedna sem imela UZ, pa se ni videla niti gestacijska vrečka. user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 6. teden in na UZ še nič
6.5.2008 10:41:31   
caligula
meni je pri 5ih tednih videla že vse...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
6.5.2008 10:44:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu caligula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2008 10:48:11   
Anonimen
meni se je videla gestacijska vrečka šele nekje pri 7 ih tednih, potem pa žez en teden že srček. Imam pač dolge cikluse in neredne m., tako da lahko da je enako pri tebi. Vsak dan se potem pozna. Lahko da si kasneje zanosila. Verjetno te je gin. naročil/a čez kakšen teden.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2008 11:21:23   
Acjom1
Tudi pri meni je bilo tako - pri 6. tednih samo odebeljena maternična stena, pri 7. GV in pri 8. komaj srček. Sem mislila, da bom dobila živčni zlom. user posted image Ne se  sekirat, to je pogosto, sploh če imaš mogoče malo daljši ciklus. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2008 12:08:11   
Anonimen
Hvala za odgovore, sem malo pomirjena.user posted image Me pa zelooooo skrbi. Sem doma in počivam - bolečine, čez dva dni grem pa spet na UZ. Ful me je strah!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Acjom1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2008 12:27:08   
goldie
pozdravljene
tudi jaz sem bila na uz pa se ni videlo, bila naj bi tudi v 6. tednu
tko da se ne sekiri ,samo čakaš lahko kar je najhuje sam bo že.
pa počivi, sva na istem .komaj čakam čet. da vidim na uz če bo pikica srčno upam, da bo že.moram pa počivat,ker mam mal rd.izcedka tko da res upam, da ni nič pa da bom končno vidla pikico,
anonimna nisi sama,veliuser posted image zate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2008 19:03:48   
Anonimen
Goldie

tudi jaz moram počivat in čez dva dni (v čet) grem spet na pregled. Strah me je, da ni slučajno IMN ali da ne pride do SS. Čakanje je res najhujše. Po drugi strani se tolažim, da sem šla zaradi bolečin prekmalu na pregled (sicer bi ga imela šele čez 2 tedna) in se zato ni nič videlo. Upam, da bo vse v redu. Hvala za user posted image
Tudi jaz ti jih pošiljam. user posted image
Kaj pa je bil pri tebi razlog, da si šla tako kmalu na pregled?

(odgovor članu goldie)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2008 19:42:13   
goldie
ojla anonimna user posted image  za srečo!
da sm šla tako zgodaj, sm mal krvavela pa so me poslali k dežurnemu ginekologu k so bli prazniki.
zdej oziroma danes, sem pa spet začella krvaveti ne veliko sam tolk da veš, da je neki narobe pa še krči so me spremlala.sm šla do ginekologinje me je pregledala pa je rekla da dost krvavim da nima kej naredit kot čakati.
sam dala kri kjer je rekla da se vidi nosečnost.tko da mam v čet. spet pregled pa kri moram dati da vidi če napreduje ta hormon ker če ga bo manj se je žal utavilo.sm res boga k si to niti najmanj ne želim, sam nimam kej pa še neki mi je padlo k sm šla na wc zdej sm pa o.k. sam mal sm zaspana.
zdej pa res ne vem več, v glavnem komaj čakam čet. in srčno upam, da bo vse o.k. aja pa spet ni kej dosti vidlauser posted image
kakšne bolečine pa si mela?
držim pesti zateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2008 7:25:35   
byanca
boš vidla da bo vse ok
vso srečouser posted image

(odgovor članu goldie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.5.2008 8:43:15   
Anonimen
goldie... prav težko mi je, ko sem to prebrala, verjamem, da se moreš zelo sekirat. Držim pesti zate, da bo vse vredu.  Tudi jaz sem krvavela, če preden mi je na uz videla sploh GV in to se je potem še vleklo do 12. tedna. Enkrat je bllu kar precej hudo, sem se že čisto vdala v usodo, da je z mojo pikico konec. Zdaj sem že v 21. tednu in je vse vredu.

(odgovor članu byanca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.5.2008 11:21:23   
Maja T.
joj punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..., vse bo še dobro, pa dajta potem v čet. poročat, kako je z vama

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.5.2008 11:23:36   
goldie
joj kolk lepo,da vidim,da mam še upanje.sej bo kokr mora biti ful me je strah kaj bo jutri pokazal, sm pa ful vesela da se je vse dobr izteklo pri tebi.upam,da je z mojo pikico tud vse cool sicer dons še mal krvavim pa zdej res več nič ne vem.k me matra kaj je včeri neki vn padlo sam ful majhnega navijam z vsemi močmi,počivam pa full.sonček jaz pa zaprta sam ni panike če bo vse lepo.jutri bo pa hudo z mojimi živčki.
hvala vam en velik objem vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.5.2008 11:30:13   
goldie
bom poročala ob taki uri jutri bom že vse vedela,upanje ostaja.pa res si želiva majhneuser posted image .pa komaj sva dočakala user posted image  zdaj pa to .sprašujem se zakaj jaz??
hudo, poročam jutri kako se bo vse izteklo.user posted image  držim pesti zase in za vse ostale.
l.p.

(odgovor članu goldie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.5.2008 12:51:51   
Anonimen
Tudi meni ste vlile upanja, hvala.user posted image user posted image
Seveda vam jutri poročam. Sicer ne vem, če se lahko v 2 dneh kaj spremeni (včeraj se ninič videlo, je možno, da se jutri???). Danes bom za vsak slučaj naredila še en CB. Kako sem živčna.
Goldie, saj bo, nama bo ratalo, jaz verjame, da bo, čeprav me je grozno strah. G morda preveč hitrejo omenijo sum na imn, ampak boljše, da predvidijo. Pa iatk, vse bo v redu. Mogoče se že jutri veseliva, mogoče pa bova še par tednov čakale - pa kaj potem. Vse za najini pikici.
Počivaj, tudi jaz bom. In držim pesti.

(odgovor članu goldie)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.5.2008 15:11:01   
goldie
ahoj
a si naredila test kako kaže upam da je vse dobr
oglasi se kej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.5.2008 16:28:12   
Anonimen
Ja, pravkar sem ga naredila. user posted image sta se pokazali že po nekaj sekundah. Res sem si oddahnila. Pa ti, kako si??

BTW- a mogoče katera ve, koliko naj bi imela ßhcg hormona na začetku 6. tedna??? Jutri grem dat kri, pa me zanima.

(odgovor članu goldie)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
7.5.2008 16:47:41   
goldie
ja lepo vidiš da je pikica še v tebi.res lepo, tko tko sm počivam pa na wc mam še vedno rdeč izcedek ko se obrišem,bomo videli jutri,žal se pa ne spomnem ker sm včeri dala kri in je potrdila nosečnost a je okrog 50 ali 5 tako nekak
sam mislim da ni tolk pomemben kolk ga maš mislim je sam bolje pomemben je da narašča,lepo počivi,navijam zase in zateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.5.2008 16:50:52   
goldie
jutri mava pomemben pregled.
če katera ve za bhcg bi prosila,upam da je narastel,e ne bom fulluser posted image
ker vemo kaj sledi.
pozdravček vsem,sonček je jaz pa počivam že cel teden

(odgovor članu goldie)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.5.2008 16:58:21   
Anonimen
Goldie,

vse bo v redu. Boš videla.user posted image user posted image user posted image Držim pesti za naju obe.

(odgovor članu goldie)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
7.5.2008 17:11:13   
*Junona*
DRžim pestke, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image

Pa še za srečo:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu goldie)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.5.2008 17:30:56   
goldie
anonimna,
eno neumesno vprašanje kdaj si pa mela zadn.men.,k veš kolk tednov si noseča jaz sem jo imela 21.3, upam da bo jutri na uz lepa pikicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.5.2008 18:13:47   
Anonimen
1.4.

(odgovor članu goldie)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.5.2008 18:41:07   
goldie
no sej sploh ni važn,zgleda da je vse odvisno od ovulacije, še mal ,pa bo čet., joj kok me je strahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.5.2008 19:19:56   
Anonimen
Nosečnost se šteje od 1. dne zadnje M, tako veš, koliko časa si user posted image . Je pa res, da pri nekaterih pride do kasnejše zanositve, kar pomeni, da so dejansko noseče manj tednov, kot pride po izračunu glede na zadnji dan M. 

(odgovor članu goldie)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?