Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 7.5.2008 19:22:57
|
|
|
|
goldie
|
thx pol sm jest v 7 tednu pa še nič na uz
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 7.5.2008 19:33:24
|
|
|
|
AnciM
|
Goldie to je samo prva ocena trajanja nosečnosti. Verjetno si že zasledila na tem forumu, koliko je žensk, ki jim prestavijo PDP glede na UZ. Ene imajo kar po tri datume (po ZM, po NS in po MF) in včasih je vmes tudi dva ali tri tedne. Brez skrbi! Tudi, če se jutri ne bo še videl srček, je to lahko le zato, ker je do ovulacije prišlo kasneje. Držim pesti za vaju.
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 7.5.2008 19:53:32
|
|
|
|
goldie
|
ancim, hvala borimo se, zarad uz pa izcedka , sej bo, upajmo skupaj za vse,
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 8.5.2008 11:14:57
|
|
|
|
goldie
|
pozdrav, oglašam se z zelo hudo novico nimam več pikice šla je tako sem spet na začetku, tolk časa sva se matrla zdej pa to šook,nimam več upanja, ne vem zakaj jaz, pa tko sm se veselila zgleda da preveč. ful mi je hudo , mojga ni je v službi, jaz pa ne morem sam ne morem več
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 8.5.2008 12:24:38
|
|
|
|
carly
|
Oj goldi, vem da ti je zelo hudo, vem kako se počutiš, ker sem bila sama v popolnoma isti situaciji.Pa naj te potolažim, da ni tako hudo kot izgleda, je pač prišlo do kakšne hormonske napake in se je narava sama odločila da je tako bolje.Midva sva potem lepo počakala da sem dobila prvo menstro, potem pa spet v akcijo in že takoj prvi mesec mi je uspelo spet zanosit.Upam, da ne boš obupala pa ne glej preveč črno na vse skupaj, bodi optimistična.
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 8.5.2008 13:26:29
|
|
|
|
goldie
|
carly hvala ti si pa srečka, sej bom mogla bit pozitivna sam ne vem k sva se dolg matrala zdej pa spet.a si v prvo k si mela ss tud tko hitr zanosila,upam da bom res čimprej spet ,res si želim,mogoče je tko mogl bit moram nekam mal zamenjat klimo
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 8.5.2008 17:10:25
|
|
|
|
Hator
|
Goldie, tako mi je žal, res Pri meni je sicer še nekaj upanje, vndar ne vem, če kaže dobro. Možnost IMN.
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 8.5.2008 17:52:23
|
|
|
|
kepica
|
Punce Vem, da vam je težko. Enako se je meni zgodilo lani, samo da je pikica bila, pa ji je prenehal biti srček. Zelo je hudo, nobena tolažilna beseda ne pomaga, ampak verjetmite, da je bolje, da se je pikica poslovila na začetku, kot pa kasneje. Tid za vas bo posijalo sonce Držim pesti, da čim prej.
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 8.5.2008 19:41:50
|
|
|
|
goldie
|
saj bo tko pravjo,ja je res na začetku sam tud boli. pa ko že misliš da se ti je nekaj res že uresničilo pade vse v vodo. bo že, naprej v nove zmage!! ne vem kaj je z anonimno se nič ne oglasi, upam da se je pri njej vse lepo izteklo. vsem men bo glavo razneslo
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 9.5.2008 8:24:22
|
|
|
|
Maja T.
|
Goldie , vem da je zdaj zelo hudo, mogoče v tolažbo... Kolegica je ima dva SS, danes carta 1 leto in 3 m. staro zdravo, luštkano . Tudi ona je takrat jokala, se hitro pobrala in si rekla, z ni bilo vredu in je narava sam poskrbela tako, da je prav... Drži se, upanje je vedno , samo glej naprej, čudovito se še boš imela...
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 9.5.2008 12:51:17
|
|
|
|
carly
|
Ja se mi zdi da sem v prvo tudi hitro zanosila, sva se najprej ene tri mesece malo igrajčkala brez kondoma ampak tako da sva kao pazla potlej sva pa rekla zdej pa kr bo pa bo in že prvi mesec ko sva bila aktivna čisto brez zaščite in skrbi nama je ratalo.Pomoje najbolje pomaga da se v seks spustiš brez skrbi in z mislijo na pač to lepo doživetje in ne kot na nekaj da bo potem ratal otrok.Sej bo, kar pogumno.
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 9.5.2008 13:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaminma me, kako to, da greste na prvi uz že v 6. tednu...? pri nas g. naroča tam nekje v 8. tednu, da je že vse videti. Ker se mi zdi, da te samo prestraši, ker ti reče, da ni nič videti. Jaz sem tudi imela zelo podaljšan ciklus in če bi me naročila 10 dni prej na prvi pregled, bi bila prav tako v strahu, ker ne bi bilo še nič videti. Držim pestke za vse male srčke
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 9.5.2008 13:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Goldie, zelo mi je žal za tvojega otročka. Verjamem, da je zelo hudo... Predlagam ti, da poskusiš pogledati izven svojega problema, si predstavljati, da se je to zgodilo nekomu drugemu in tako boš lažje sama pri sebi razumela, da so to stvari, ki se pogosto dogajajo, da gre za naključne napake in da to nima nobenega vpliva na tvojo ponovno zanositev in srečno nosečnost. Želim ti vse najlepše in da boš kmalu spet zagledala . Anonimna, ti nam pa javi kako je z . Držim pesti za tebe in tvojo pikico.
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 9.5.2008 13:44:04
|
|
|
|
carly
|
Zakaj gredo nekatri že tako zgodaj na uz jaz ne vem, v mojem primeru sem se šla pokazat ker se mi je začel pojavljati krvavi izcedek, redni pregled bi sicer imela šele nekje v 9.tednu.Sedaj ko sem zopet noseča, sem imela pa prvi pregled šele v 10.tednu.
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 9.5.2008 16:48:13
|
|
|
|
goldie
|
pozdrav in hvala vsem za podporo. tako zgodaj pa gredo nekatere verjetno sklepam iz svojih izkušenj ko je nekaj narobe,jaz bi rada vidla da bi šla kasneje pa žal ni bilo tako,jaz sem šla zaradi izcedka.se že pobiram mojo pikico bom pa nosila v srčku!!
|
|
|
|
RE: 6. teden in na UZ še nič 10.5.2008 10:31:05
|
|
|
|
Hator
|
Tudi jaz naj bi imela prvi pregled šele v 8. tednu, vendar sem morala it prej zaradi hudih bolečin. To je po eni strani dvorezen meč, ker se še nič ne vidi, čeprav bi se načeloma moralo, zraven so še bolečine, in je takoj sum na IMN. S tem pa se ni za igrat. Tako da ni, da bi se želela it na pregled tako kmalu.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?