|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   5.mesečnik-kengeru ali nahrbtnik
4.2.2005 9:14:13   
Pupica
ojla:)-

Prosim hiter nasvet:zmeden:Snegec pada in bi šla rada s principesko malo ven. Ker še ni spluženo se ne bi matrala z vozom, bi šle peš.Vprašanje ali je bolje da gre v kengerujčku(ne bo nič vidla) ali v nahrbtniku?Še ni stestiran, ker je nov:(.

Kako ste šle ve ven s petmesečniki?

hvala:rozica::rozica::rozica:za odogovore!!!

LP iz končno tudi zasneženega zahodnega konca slovenije:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.2.2005 9:27:18   
kimi
Pri 5 mesecih je verjento bolje nahrbtnik, če jo boš spravila v kengurujčka si dobra še boljša pa si če jo boš lahko tako nosila na sprednji strani, ker jaz vem da svojega pri 4 mnesecih nisem več mogla notri stlačit pa je bilo poletje

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2005 9:33:40   
puri
Jaz sem ga pri petih mesecih še komaj noter stlačila, pa še ker so te bunde in kombinezoni, tako, da pomojem je vseen če jo daš kar v nahrbtnik, sploh če že dobro sedi pokonci,...... če ima pa hrbet še ukrivljen če jo posedeš, bi jo pa jaz pol zaenkrat mela še v kengiruju!

Pa lep sprehod vama želim!:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2005 9:38:07   
Anonimen
Po mojem bo kratek čas tale tvoja športnica - plavalka tudi v nahrbtniku zdržala. Samo ne pretirvat za začetek.

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2005 11:09:47   
Pupica
sva se odločle da za tistih kratkih 15 minutk poizkusiva kr v kengeru.
Sej sva ja dve suhici:)-:)-:)-:)-:)-

Slikce so že v albumu:)-

Super je bilo!:sloncek::sloncek::sloncek:

Hvala vam za odgovor punce, vendar v naslednjo definitvno nahrbtnik!:rozica:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2005 11:50:19   
Anonimen
Pogledala. Ampak tale tvoja punčica je pa res cukr. Narisati je ne bi mogli lepše.

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2005 12:00:47   
Pupica
:ups::ups::ups:hvala Splišni!

Največkrat slišim čisto zaprepadene glasove:Ampak kakšno čupo (lask) ima!!!!????

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?