|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2x ovulacija????
25.3.2005 8:37:15   
mujcek
mene pa spet nekaj muči...

Ali je možno, da imaš v enem ciklusu s klomifenom 2x O? :zmeden:

Jaz naj bi jo imela pret enim tednom (če sodim po bolečinah); celo noč in še sedaj pa me vsakič, ko se bolj na hitro premaknem-v sp. delu trebuha; potem me nekaj spika, ponoči me je to celo zbudilo. Tudi med sp. odnosom sem imela bolečine.:(

Ali je imela katera podobne težave? :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   2x ovulacija????
25.3.2005 8:41:17   
Mikec
Jaz sicer ne jem klomifena sem imela pa podobne obcutke, enkrat ne je spikal en jajcnik, drugic drugi, pa med sp. odnosom me je tud bolelo..:zmeden:

Tako da tudi meni ni nic jasno, odkar malo opazujem pojave ki naj bi bili ob ovulaciji mi je itaq vse cudno:zmeden:

Tako da nisem pametna, ampak za :modri::roza: vse..

Lp

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   2x ovulacija????
25.3.2005 8:42:06   
Bety
Mene je tudi od Klomifena obupno vse bolelo v času O...verjetno več filiklov...tudi potem me je bolelo, ker sem ostala noseča....en teden pred M rajši ne seksaj....pazi se, ker je maternica zeeeelo občutljiva in sluznica ni takšna, kot pri normalnem ciklusu, zato vsem priporočajo PITJE PROMETRIJUMA!!!!!....

Srečno!!!!

:rozica:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   2x ovulacija????
25.3.2005 8:43:14   
enci
mujcek,
mislim, da je to čisto možno. A UZ-ja nimaš predvidenega? Jaz sem ga ravno včeraj imela, pa me je spraševal, če me kaj boli, ker imam na desni strani poleg znaka, da je bila O vidno eno cisto 38 mm. Kaj pa vem, nič nisem posebej čutila, ali sem morda mislila, da gre za O ... Rekel mi je, da je to posledica Klomifena in se sama od sebe ščisti ...
Sam sem vseeno malo :zmeden: Morda ne bi bilo slabo, če bi gin vprašala za UZ.
Lp

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   2x ovulacija????
25.3.2005 13:29:40   
mujcek
res škoda, da mi O ne spremljajo z UZ :(, potem bi vsaj vedela pri čem sem...

mogoče res sedaj ne bi smela :sloncek:, ampak kako se vzdržati???? :)-

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   2x ovulacija????
25.3.2005 22:04:15   
Nyah*
Hmmmmmm cudno:zmeden2:, tudi jaz sem imela, vsaj po obcutkih, O pred 4 dnevi, pa me se danes spika na desni strani, pa tudi med :sloncek: me je bolelo, ravno tako na desni.

kaj bi to bilo?

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   2x ovulacija????
26.3.2005 7:29:36   
cuma
Punce!
Nekaj časa nazaj sem pisala na RR prav zaradi takih občutkov! Sicer nisem nikoli jemala klomifena ampak vseeno:
med ovulacijo me je špikalo (nič čudnega) potem pa čez en teden spet! Pa bolečine med :sloncek: (bolj tiščanje in napetost kot pa neke prave bolečine).
Klicala sem takoj mojo G, se naročila....
ko sem prišla na vrsto mi je :hudicek: že zaostajala, ker sem bila :nosecka:!
Upam, da imate enak "problem" ;)
držim :miska::miska::miska:
da boste :nosecka::nosecka::nosecka:
srečka :nosecka:cuma

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.