|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2 vprašanji- nekakanje" in oleovit d3
11.6.2005 11:39:44   
sminc
ciao. Naju pa nekaj muči. Moj:duda: je danes star 8 tednov in 1 meseca naprej kaka na 3-4 dni in se takrat mu jaz pomagam. Sicer mi je pediater rekel da ni nič narobe ce tudi ne kaka10 dni, pod pogojem da ni siten in nima trdega trebuscka- a vseeno. Tretji dan mu dam sladke kamilice in slivovo vodo pa nic. ce mu ni- mu ni pa amen. In potem se mi pokaka v cebricek. Kako mu naj uredim prebavo. Bo vedno tako? Tam 3 dan začne prdet in ti prdci ne dišijo preveč.
Drugo vprašanje pa: kako do oleovita D3? Od ene forumovke sem dobila skatlico le tega in mi je zelo vsec, ker mali nima krckov po njif. Teto sem poslala v A po se par skatlic, pa pravi da so zahtevali recept. Kako? Kolikor sem sledila po debatah ste vse prisle do njih brez težav. Baje je sla v 2 lekarne. Moja nemscina je na :kuza: Mi lahko katera svetuje?
Pa se nekaj: za koliko casa mi zadostuje ena skatlica (30ml )?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.6.2005 11:47:35   
tinica
Nas je tudi najprej vprašala, če imamo recept pa smo rekli da ga nimamo in da nam je zdravnica svetovala, da naj nabavimo te kapljice in smo jih brez problema dobili. Pa povej, da si iz Slovenije.

Lp

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2005 22:39:42   
NIN@
OLeovit d3 dobiš v Avstriji brez recepta!!!

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?