2 vprašanji- nekakanje" in oleovit d3 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

sminc -> 2 vprašanji- nekakanje" in oleovit d3 (11.6.2005 11:39:44)

ciao. Naju pa nekaj muči. Moj:duda: je danes star 8 tednov in 1 meseca naprej kaka na 3-4 dni in se takrat mu jaz pomagam. Sicer mi je pediater rekel da ni nič narobe ce tudi ne kaka10 dni, pod pogojem da ni siten in nima trdega trebuscka- a vseeno. Tretji dan mu dam sladke kamilice in slivovo vodo pa nic. ce mu ni- mu ni pa amen. In potem se mi pokaka v cebricek. Kako mu naj uredim prebavo. Bo vedno tako? Tam 3 dan začne prdet in ti prdci ne dišijo preveč.
Drugo vprašanje pa: kako do oleovita D3? Od ene forumovke sem dobila skatlico le tega in mi je zelo vsec, ker mali nima krckov po njif. Teto sem poslala v A po se par skatlic, pa pravi da so zahtevali recept. Kako? Kolikor sem sledila po debatah ste vse prisle do njih brez težav. Baje je sla v 2 lekarne. Moja nemscina je na :kuza: Mi lahko katera svetuje?
Pa se nekaj: za koliko casa mi zadostuje ena skatlica (30ml )?
lp

tinica -> 2 vprašanji- nekakanje" in oleovit d3 (11.6.2005 11:47:35)

Nas je tudi najprej vprašala, če imamo recept pa smo rekli da ga nimamo in da nam je zdravnica svetovala, da naj nabavimo te kapljice in smo jih brez problema dobili. Pa povej, da si iz Slovenije.

Lp

NIN@ -> 2 vprašanji- nekakanje" in oleovit d3 (11.6.2005 22:39:42)

OLeovit d3 dobiš v Avstriji brez recepta!!!

Stran: [1]