Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 1lčiste piščančje juhe??? 4.1.2006 12:14:34
|
|
|
|
soncece24
|
Moyca, 1 liter vrele vode pa 2 kocki piščančje juhe not to je recept za nas instant kuharce
|
|
RE: 1lčiste piščančje juhe??? 4.1.2006 12:14:54
|
|
|
|
tinica
|
Ali daš zraven v zelenjavno juho kakšen košček kurjega mesa ali pa namesto tega pač daš notri eno govejo kocko. Lp,Tina
|
|
RE: 1lčiste piščančje juhe??? 4.1.2006 12:15:15
|
|
|
|
urška
|
lahko piščanjčjo juho skuhaš tudi iz kocke... drugače je pa tole recept iz paparice: ZELENJAVNI FOND (to je kot juhica) za prbl. 1 liter Pol čebule 1 korenček ostrgan 1 steblo zelene 175 mešane gomoljne zelenjave (repa, pastinak) Petršilj Začimbni šopek Lovor Nekaj semen črnega popra Sesekljaj vso zelenjavo in zalij z vodo. Dodaj začimbe pusti da vre 1 uro. Precediš in imaš juho.
|
|
|
|
RE: 1lčiste piščančje juhe??? 4.1.2006 12:16:11
|
|
|
|
CatJa
|
No, ta je pa dobra! Zelenjavna juha, za osnovo pa piščančja Moyca, pa da ne boš mislila, da se tebi smejim. Tudi jaz sem že zasledila take jake recepte. Le kaj bi na to rekli vegetarijanci
|
|
RE: 1lčiste piščančje juhe??? 4.1.2006 13:12:23
|
|
|
|
Moyca_
|
|
|
RE: 1lčiste piščančje juhe??? 4.1.2006 14:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
argokocko raztopiš v vodi pa maš čisto juho, al zelenavno al govejo al pa piščančjo odvisn kako kocko kupiš :)
|
|
|
|
RE: 1lčiste piščančje juhe??? 6.1.2006 20:58:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tako napravim piščanjo juhico: 1x kurji hrbet ali par kurjih vratov, 30 dag kurjih jetrc in peteršilj, korenček. Brez soli ali kock. Potem pa zakuham kakšne žličnike ipd. Zelenjavna juhca: peteršilj, korenček, brokoli, cvetača, grahec. Brez soli ali kocke, na koncu dodam še malo pšeničnega zdroba in to je to.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?