|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1 leto!
7.10.2004 13:19:18   
bambi
Danes mineva točno 1 leto, ko sem ob 15.57 uri rodila mojo punčko.... in namesto, da bi ji prižgali svečke na tortici sem ji nesla na polje belih vrtnic ikebano iz belih marjetic. Celo jutro sem jokala, tako da sem sedaj že čisto utrujena, kot da bi imela mačka. Nisem si mislila da bo ta dan tako težek zame.
Se mi je pa zgodilo nekaj tako lepega na polju belih vrtnic, ko sem sedela tam na klopci. Bila je popolna tišina in naenkrat je za menoj iz grmovja prišel ptiček in skakljal okoli. Potem je zginil v grmovje in hodil po njem, tako da je listje šumelo. To mi je bil tako poseben trenutek, na katerega drugače sploh ne bi bila pozorna.
Sklenila sem, da moram bit močna in da se moram borit za svoje otroke, za tiste ki so odšli v nebesa in za tiste ki še pridejo, saj si noben otrok ne želi mamice, ki bi obupala in ne bi videla izhoda. Jaz grem naprej..... in verjamem, da se v življenju vse povrne, tako bom imela nekoč, nekje zopet možnost srečati in objeti svojo punčko.

Prav tako želim veliko moči in upanja vsem mamicam in bodočim mamicam, naši otroci morajo biti ponosni na nas.

Bambi :angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   1 leto!
7.10.2004 13:25:41   
enci
:bravo::bravo::bravo: BRAVO BAMBI!!!!
Biti moramo pogumne in odlocne.
Hudo mi je ob branju tvoje zgodbe, vendar stvari za nazaj ne moremo spreminjati, vplivamo lahko le tiste, ki nas se cakajo! Ves vse se obrne spreminja in vraca in glede na boleco izkusnjo, ki si jo imela vrjamem in ti iz srca zelim, VELIK LEPEGA!!!

En velik sop :rozica::rozica::rozica::rozica:

lp
enci:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   1 leto!
7.10.2004 13:26:25   
Lučka*
Bambi, tvoja punčka je odšla v nebesa in ji je tam lepo. Je mali :angel:, ki bdi nad tabo.Bog pozna vse otroke preden jih pošlje nam staršem, in tudi zate je dete, ki bo ostalo pri tebi.
Lep dan ti želim Lučka*

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   1 leto!
7.10.2004 13:27:57   
saba
Bambi moja draga, jaz ti rečem kar moja, ki mam solzne učke in najraje bi te objela.

jaz verjamem v marsikaj in tudi v to, da ti je tistega ptička poslala tvoja punčka.

moje misli bodo danes pri tebi in pri tvojem:angel:, kateri se igra z mojima :angel::angel:
Ob taki misli mi je lažje

saba

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   1 leto!
7.10.2004 13:28:11   
Tiamo
..naj jo čuvajo :angel::angel::angel::angel:, pa tebe tudi....

:love: Tia74

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   1 leto!
7.10.2004 14:46:53   
Janeja

Bambi,
s solznimi očmi berem tvojo zgodbo.

Ne vem kaj prestajaš, ker se meni to ni zgodilo, vem pa da to ni pravično. Punce, ki si tako želite :duda: morate prestajati toliko hudega, po drugi strani pa so tiste, ki :duda: dobijo pa naredijo splav :zmeden:

Tvoj mali :angel: , pa tudi :angel::angel: od sabe bodo poskrbeli, da bosta obe kmalu dobili svojega :duda: , ki bosta pri vaju tudi ostala in dobila najboljši mamici.

En :rozica::rozica::rozica: za vse, ki ne obupate!

Janeja

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   1 leto!
7.10.2004 15:33:20   
tinka-pepa
:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   1 leto!
7.10.2004 15:49:41   
špelin@
Draga bambi, nekaj besed sem ti že napisala drugje, tu pa ti podarjam šopek :rozica::rozica::rozica:

Trdno verjamem v to, da bo tvoja zvezdica kmalu zelo skrbno pazila na malo pikico - dvojega bratca ali sestrico v tvojem trebuščku. Veš, tvoja deklica je vedno ob tebi in ti podarja množico angelskih poljubčkov, le zadržati je treba dih in prisluhniti svojemu utripu srca.

Že sama misel nate mi napolni srce s toplino, ostani tako čudovita oseba še naprej.

:angel:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   1 leto!
7.10.2004 16:04:53   
bambi
Punce 1000 :rozica: za vse vas.

Hvala vam

BAmbi

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
7.10.2004 17:12:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   1 leto!
7.10.2004 17:13:22   
Anonimen
Čeprav je Lea med :angel:, ji vseeno poklanjam :torta: s prvo svečko in :darilo:.

Bambi, tebi pa :rozica::rozica::rozica: in :angel::angel::angel:!

lp,:fis:

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   1 leto!
7.10.2004 17:25:01   
Bety
Bambi,

žal mi je za vse, kar se ti je zgodilo...:rozica:

Hudo je in to veš samo ti..:angel:

Srčno upam, da ti bo leto 2005 prineslo :duda:, ki ga boš zagotovo ljubila samo tako, kot si to le ti zmožna...:rozica: :rozica: :rozica:

Nikoli nisi sama, Bambi...:angel:

Radi te imamo...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   1 leto!
7.10.2004 17:46:38   
ninca
Bambi...žal mi je za tvojo pikico...:((:((:((
...vendar vem, da si vztrajna, pogumna in da ti bo slej ko prej uspelo :miska:

tvoji :roza::duda::roza:, ki v nebesih skupaj z :angel: pazi nate in želi sestrico oz. bratca, da ne bo edinka, pa pošiljam :torta: s 1. svečko in eno veliiiiiiko:darilo:, zate pa :rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   1 leto!
7.10.2004 22:06:48   
Anitka
Bambi moja, bodi močna. Veš danes tudi jaz jokam s tabo:((:((:(( Tako hudo mi je za to, kar se ti je zgodilo. In veš milsim, da je tale ptiček en dober znak, ki ti ga pošilja tvoja punčka. Držim pesti, da bosta danes leto na polju belih vrtnic prižigali svečko skupaj z vsaj eno :duda:

Drži se,

Anitka:rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   1 leto!
8.10.2004 6:59:43   
neni
:rozica:Bambi zelo mi je bilo hudo ko sem prebrala tvoje sporočilo.:rozica:

Želim tebi in tvoji skorajšnji družinici, da bi vaš :angel: budno pazil na vas.

lp Neni

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   1 leto!
8.10.2004 7:20:24   
klarisa
Bambi, ne morem napisat, da vem kako ti je, ker tega nisem doživela...Očitno je že morala biti tko, boljše kot pa da bi bilo kasneje kar narobe. Vse se zgodi z namenom. Vem pa, da bo še vse ok in boš zlata mamica tvoji :duda: !

:rozica: zate!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   1 leto!
8.10.2004 9:22:02   
pika74
:rozica:bambi:rozica:, ne jokat. Sej bo:duda: - boš vidla, da bo:miska:.

LP,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   1 leto!
8.10.2004 17:58:05   
GoYa
Bambi,
tam gori je veliko :angel:, med njimi tudi moj. Tja so šli z nekim namenom. Pazijo na nas in pazili bodo na svoje bratce in sestrice, ko jim jih bomo podarili.

LP

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?