bambi -> 1 leto! (7.10.2004 13:19:18)
|
Danes mineva točno 1 leto, ko sem ob 15.57 uri rodila mojo punčko.... in namesto, da bi ji prižgali svečke na tortici sem ji nesla na polje belih vrtnic ikebano iz belih marjetic. Celo jutro sem jokala, tako da sem sedaj že čisto utrujena, kot da bi imela mačka. Nisem si mislila da bo ta dan tako težek zame. Se mi je pa zgodilo nekaj tako lepega na polju belih vrtnic, ko sem sedela tam na klopci. Bila je popolna tišina in naenkrat je za menoj iz grmovja prišel ptiček in skakljal okoli. Potem je zginil v grmovje in hodil po njem, tako da je listje šumelo. To mi je bil tako poseben trenutek, na katerega drugače sploh ne bi bila pozorna. Sklenila sem, da moram bit močna in da se moram borit za svoje otroke, za tiste ki so odšli v nebesa in za tiste ki še pridejo, saj si noben otrok ne želi mamice, ki bi obupala in ne bi videla izhoda. Jaz grem naprej..... in verjamem, da se v življenju vse povrne, tako bom imela nekoč, nekje zopet možnost srečati in objeti svojo punčko. Prav tako želim veliko moči in upanja vsem mamicam in bodočim mamicam, naši otroci morajo biti ponosni na nas. Bambi :angel:
|
|
|
|