Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 15. oktober - prižgimo svečke 13.10.2009 20:38:09
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz na srečo nimam nobenga ,ampak bom prižgala svečko za vse ostale mamice in njihove angelčke
|
|
|
|
RE: 15. oktober - prižgimo svečke 13.10.2009 20:53:55
|
|
|
|
čmrgelj
|
se pridružujem, kje pa prižigate svečke na ta dan, kar doma al kje drugje
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: 15. oktober - prižgimo svečke 13.10.2009 21:25:06
|
|
|
|
Najaa
|
Bom prižgala. čmrgelj, dovolj bo ena majhna čajna svečka doma na kakšni polici.
|
|
|
|
RE: 15. oktober - prižgimo svečke 14.10.2009 8:21:47
|
|
|
|
Bojana82
|
Tudi jaz jo bom prižgala .......
|
|
|
|
RE: 15. oktober - prižgimo svečke 14.10.2009 12:26:36
|
|
|
|
nadka30
|
hay jaz mo svečko prižgalaza mojo pikico ki sem jo izgubil pred dobrim tednom lp
|
|
|
|
RE: 15. oktober - prižgimo svečke 14.10.2009 12:31:15
|
|
|
|
špelin@
|
Ganjena sem, da je zdaj to uradno tudi pri nas. Hvala, Solzice Prižgala bom svečko, kot jih prižigam na ta dan že od l. 2004 naprej. In nosila bom spominski trak.
|
|
|
|
RE: 15. oktober - prižgimo svečke 15.10.2009 23:12:29
|
|
|
|
Sonrisa
|
Svečke so ugasnile, jaz pa sem v mislih še vedno z malimi angelčki. Izguba otroka je zame nepredstavljiva in občudujem vse tiste, ki ste dale to skozi in ste preživele. Ob tej usodi pa mi že dva dni dobesedno lijejo solze: http://www.youtube.com/watch?v=EyBldhBqQ9Y&feature=fvw ...
|
|
|
|
RE: 15. oktober - prižgimo svečke 16.10.2009 8:35:37
|
|
|
|
detelja
|
svečke so ugasnile...spomini, bolečine, vprašanja zakaj itd...so ostala... spomnimo se na svoje angelčke vsak dan, ne le 15.10.... ...vsak dan se sprašujem zakaj, se bila jaz kriva, kaj se dogaja z mojim angelčkom, zakaj ga nisem mogla roditi...zakaj????...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: 15. oktober - prižgimo svečke 16.10.2009 8:47:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja svečke so ugasnile...spomini, bolečine, vprašanja zakaj itd...so ostala... spomnimo se na svoje angelčke vsak dan, ne le 15.10.... Tako kot ti, vedi, da se spominjamo, vsak dan znova ...vsak dan se sprašujem zakaj, se bila jaz kriva, kaj se dogaja z mojim angelčkom, zakaj ga nisem mogla roditi...zakaj????... Vse dobro ti želim Včasih odgovora na zakaj enostavno ne dobimo, ostane pa nam ogromno ljubezni v srcu, ki lahko premaga bolečino, če si le dopustimo to.
|
|
|
|
RE: 15. oktober - prižgimo svečke 16.10.2009 12:21:33
|
|
|
|
soncek_25
|
Tudi jaz sem včeraj prižgala 2 svečki za moja 2 . Tudi jaz se vsak dan spomnem nanju in razmišljam kako lepo bi bilo, če bi bil pri meni, da bi ga imela v naročju in ga stisnila k sebi. eden bi bil danes star 1 mesec, ta drugi pa bi bil 12 tednov v trebuščku. Hudo je res, težko se je sprijaznit z izgubo tako težko pričakovanega otročka. Ko sem gledala svečki, so mi solze kar tekle in tekle in tekle, pa ne samo zaradi mene same in mojih dveh angelčkov, ampak za vse vas, ki ste se soočile z izgubo med nosečnostjo in za vse tiste, ki so morale to doživet kasneje. Nikoli si nisem mislila, da bom to doživela, niti kako lahko boli. Še vedno se sestavljam, zelo počasi, ampak bo, počasi se bom tudi jaz sprijaznila s tem, kar je bilo in se pobrala ter pridobila novo upanje za naprej, da pa enkrat bo pa le vse v redu. Počutim se nekako izdano od življenja in samo, ampak imam pa dve svetli zvezdici na nebu, ki me bosta spremljali za vedno!!!! Vsem vam želim veliko optimizma in volje in vem da NAM bo USPELO!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?