soncek_25 -> RE: 15. oktober - prižgimo svečke (16.10.2009 12:21:33)
|
Tudi jaz sem včeraj prižgala 2 svečki za moja 2[sm=angel.gif]. Tudi jaz se vsak dan spomnem nanju in razmišljam kako lepo bi bilo, če bi bil pri meni, da bi ga imela v naročju in ga stisnila k sebi. eden bi bil danes star 1 mesec, ta drugi pa bi bil 12 tednov v trebuščku. Hudo je res, težko se je sprijaznit z izgubo tako težko pričakovanega otročka. Ko sem gledala svečki, so mi solze kar tekle in tekle in tekle, pa ne samo zaradi mene same in mojih dveh angelčkov, ampak za vse vas, ki ste se soočile z izgubo med nosečnostjo in za vse tiste, ki so morale to doživet kasneje. Nikoli si nisem mislila, da bom to doživela, niti kako lahko boli. Še vedno se sestavljam, zelo počasi, ampak bo, počasi se bom tudi jaz sprijaznila s tem, kar je bilo in se pobrala ter pridobila novo upanje za naprej, da pa enkrat bo pa le vse v redu. Počutim se nekako izdano od življenja in samo, ampak imam pa dve svetli zvezdici na nebu, ki me bosta spremljali za vedno!!!! Vsem vam želim veliko optimizma in volje in vem da NAM bo USPELO!!!!
|
|
|
|