tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majčka* To je dieta, ki ti jo dajo v bolnišnici za hitro izgubo teže...v primeru kakšne operacije in podobno...jest sm jo mela...in rezultat tega je bil...60 kg -9 kg + 16 kg = 67 kg...pol pa mal razmislte, če bi se je res polotle...sej deluje sam ma pa neverjeten jojo učinek...najbl bedna dieta...bolj ti svetujem ločevalno, pa še ta ne deluje, če ne spremeniš načina življenja tudi potem, ko si z njo zaključila. lp potem si nasla svoj problem, zakaj je pri tebi prislo do povratka teze. ker dieta je delovala, po izgubi teze pa se mora vsaka odlociti, kako naprej. ce zres, dobis nazaj, ce ohranis samokontrolo,potem nedobis gor 2x. jaz sem jo za hec furala 3 dni, pocutje super. prej sem mislila, da ni sans,da bi zdrzala brez OH, dabom lacna noro, pa ni bilo sploh problema. tako prehranjevanje pa ima na nekatere zelo slab vpliv - brez moci, energije, slabosti, takrat je boljs razmislit o cem drugem. Mojca, morda se ti pa pridruzim Mislim, da je smiselno si malo prilagodit jedilnik,ker jaz kuhanih jajc ne maram, sem si jih spekla na teflonu. spinaco nadomesti s katerokoli kuhano zelenjavo. Jaz sem si jo zacinila,ker mi ni gusta jest slano spinaco Na tak nacin, da so mi azdeve zanic, ne bi zdrzala tud enega dneva. Mislim, daje tukaj ene par verzij te diete http://www.mojplanet.si/forum/viewtopic.php?t=571&sid=67e33b0e9b80aa3fe4f0a3daad1cf2e8 meni je una brez repe bolj vsec. In bolj znosna. tale: Ponedeljek Zajtrk: kava brez sladkorja v poljubnih količinah, polno zrnata žemljica Kosilo: 2 kuhani jajci, osoljena špinača kuhana na vodi Večerja: velik zrezek (18 dag) ali biftek na olju v ponvi, zelena solata Torek Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: velik zrezek, zelena solata, poljubno sadje Večerja: kuhana šunka v poljubni količini Sreda Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: 2 kuhani jajci, zelena solata, 1 paradižnik Večerja: kuhana šunka, zelena solata Četrtek Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: piščanec na žaru, solata Večerja: sadje in jogurt v poljubni količini Petek Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: zrezek na žaru, zelena solata, sadje po izbiri Večerja: kaj imate najraje na jedilniku Sobota Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: Kuhana riba ali zrezek na žaru, solata z limono Večerja: ista kot v petek Nedelja V nedeljo pa uživajte svoje najljubše jedi v zmernih količinah