Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 11 nasvetov zakaj je pomembno gibanje v n... 4.11.2010 17:45:22
|
|
|
|
Theia
|
Vedno sem bila mnenja, da je šport v nosečnosti popolnoma primeren in celo zaželjen. Seveda z manjšo obremenitvijo in intenzivnosto. No, pa sem bila danes po prvem pregledu šokirana, ker mi je G odsvetoval kakršenkoli šport razen hoje Sama bom vseeno ohranila šport v vsakodnevnem življenju, le da bo bolj ''uizi''.. z več počitki za pitje in kontroliranim pulzom 160 Kako pa ostale gledate na šport med nosečnostjo?
|
|
|
|
RE: 11 nasvetov zakaj je pomembno gibanje v n... 15.12.2010 10:24:18
|
|
|
|
matejast
|
Športna aktivnost v nosečnosti je vsekakor dobra, treba pa jo je prilagoditi posamezniku in specifikam v nosečnosti. Sama sem prva dva meseca normalno hodila na aerobiko, potem pa sem dobila močno krvavitev in krče, kar je seveda takoj pomenilo bolniško, počivanje in nobenih aktivnosti. Torej vedno ni dobro da športaš. Pa še nekaj, pulz pri nosečnicah naj ne bi bil višji od 140, ker drugače otrok ne dobiva dovolj kisika.
|
|
|
|
RE: 11 nasvetov zakaj je pomembno gibanje v n... 15.12.2010 11:38:01
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Theia Kako pa ostale gledate na šport med nosečnostjo? Seveda, do neke mere je OK da se športa. Jaz naprimer sem prej trenirala rokomet in sem bila navajena hudih obremenitev na treningu, poleg tega sem še rolala, tenis igrala pa še kaj bi se našlo. Sedaj ko sem hodim na telovadbo za nosečnice, in tle ne gre za neko tleovadbo da se ti prepotič ne vem koliko..ampak bolj za raztezne vaje, za krepotitev mišic medničnega dna, trebušnih, stegenskih itd. Vaje delamo na tleh na blazini, z žogami ali brez.....tko da je to vse bolj raztezanje.....drugače pa tudi redno hodim vsak dan na sprehode.
|
| Stran: [1] |
Partner pri porodusmžAli bo/je vaš partner bil poleg vašega poroda?DA (
86%)
NE (
14%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!