Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 1.možev pregled pri andrologu 25.9.2006 8:22:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se zdi, da je isto dolgo čakal, pač dokler ni pršu na vrsto. Bil je pri Drobniču in le ta opravlja še navadne ginekološke preglede. Zato tle ni preskakovanja. Vsaj pri mojmu je bilo tak
|
|
|
|
RE: 1.možev pregled pri andrologu 4.10.2006 12:41:49
|
|
|
|
sade
|
pozdravljene tudi moj dragi ima novembra prvi pregled in bi lepo prosila za inf. kaj sploh delajo andrologi, kakšen pregled je to in kako dolgo čaka izvide???? Za odgovore hvala! Sade
|
|
|
|
RE: 1.možev pregled pri andrologu 4.10.2006 13:44:03
|
|
|
|
emaa
|
androlog je kor moški G, pregleda pa vzorec sperme in moška spolovila, če so v redu. Izvide načeloma pove kar takoj, razen, eč sumi na kaj, kar je potrebno potrditi še z drugimi preiskavami.
|
|
|
|
RE: 1.možev pregled pri andrologu 18.10.2006 20:12:02
|
|
|
|
enya
|
Kdo pa napiše možu napotnico za androloga in koliko časa se čaka za pregled. Zelooooo me zanima, ker ne vem koga vse to vprašati. Ima kakšna telefon za se naročit!!! Tenks....
|
|
|
|
RE: 1.možev pregled pri andrologu 18.10.2006 21:24:55
|
|
|
|
pot
|
Poišči na drugi strani tega fruma temo Ginekološka klinika LJ tel.? Sem jo jaz odprla, samo zdaj mi ne gre skopirat naslova. Sicer pa boš tudi v iskalniku najbrž našla. Je veliko koristnih informacij tam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?