1.možev pregled pri andrologu (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Katjusa3 -> 1.možev pregled pri andrologu (25.9.2006 8:14:14)

Pozdravljene!

Mož ima v kratkem prvi pregled pri andrologu (spermiogram je že opravil) pri dr. Drobniču. Ali mogoče katera že ima izkušnje, kako je tam s hitrostjo. Se prav tako čaka celo dop., kot mi ob petkih, ali gre pri moških hitreje?
Najlepša hvala za vse odgovore
lp

Anonimen -> RE: 1.možev pregled pri andrologu (25.9.2006 8:22:51)

Men se zdi, da je isto dolgo čakal, pač dokler ni pršu na vrsto. Bil je pri Drobniču in le ta opravlja še navadne ginekološke preglede. Zato tle ni preskakovanja. Vsaj pri mojmu je bilo tak

sade -> RE: 1.možev pregled pri andrologu (4.10.2006 12:41:49)

pozdravljene
tudi moj dragi ima novembra prvi pregled in bi lepo prosila za inf. kaj sploh delajo andrologi, kakšen pregled je to in kako dolgo čaka izvide????
Za odgovore hvala!
Sade

emaa -> RE: 1.možev pregled pri andrologu (4.10.2006 13:44:03)

androlog je kor moški G, pregleda pa vzorec sperme in moška spolovila, če so v redu. Izvide načeloma pove kar takoj, razen, eč sumi na kaj, kar je potrebno potrditi še z drugimi preiskavami.

enya -> RE: 1.možev pregled pri andrologu (18.10.2006 20:12:02)

Kdo pa napiše možu napotnico za androloga in koliko časa se čaka za pregled.

Zelooooo me zanima, ker ne vem koga vse to vprašati.

Ima kakšna telefon za se naročit!!! Tenks....

pot -> RE: 1.možev pregled pri andrologu (18.10.2006 21:24:55)

Poišči na drugi strani tega fruma temo Ginekološka klinika LJ tel.? Sem jo jaz odprla, samo zdaj mi ne gre skopirat naslova. Sicer pa boš tudi v iskalniku najbrž našla. Je veliko koristnih informacij tam.

*medi* -> RE: 1.možev pregled pri andrologu (28.10.2006 2:09:22)

pozdravljene punce..
moj je napotnico dobil kar od svojega zdravnika...naročen je na oba pregleda imava dotume no najprej mora it na spermiogram potem pa še andrologu..16.11 ima spermiogram ....nekako začetek decembra pa androloga..predlagam vam da se naročite kot samoplačniki ker preh pridete na vrsto..stane pa menda od 6000 do 7000 sit.. moj bi čakaj na androloga do marca če se nebi prijavil kot samo plačnik..upam da bo vse uredu..in da bodo rezultati čim boljši..
lp pozrav vsem puncam pa velik sreče..

Stran: [1]