|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   želatina
28.9.2007 14:58:28   
lex
OK, a mi lahko nekdo pove kaj naj naredim. Naredila sem želatino po navodilih (edino mogoče sem jo premalo časa grela). Zmešala v jogurtno maso in sedaj je vse skupaj v hladilniku, ampak je še tako user posted image  tekoče. A lahko dodam kar tako še malo želatine?
Hvala

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: želatina
28.9.2007 15:43:37   
Enolla
Po moje boš morala kar še eno želatino dodati - samo koliko časa pa jo imaš v hladilniku, ker glih takoj se ne strdi.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: želatina
28.9.2007 15:48:31   
lex
a lahko samo po vrhu želatino polijem? Ali morem vso tisto maso dol pobrat in jovo na novo?
Hvala

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: želatina
28.9.2007 15:50:30   
Enolla
Ja ne čaki no. želatina mora biti enakomerno porazdeljena po masi, če želiš, da bo strjenka.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Izbira imena


Katero ime vam je lepše za punčko?

Trina (67%)

Tarja (33%)


Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!