Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
že tretji dan rahla krvavitev, kaj to? 19.10.2008 10:22:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ohoj, brala sem po forumu če bi našla podobno težavo, pa je kup tem glede vgnezditvene, samo jaz nisem sigurna da je pri meni to to, zato vas prosim za mnenja in izkušnje. Zadnjo M. sem dobila točno pred 3 tedni, torej naj bi naslednja prišla cca. danes teden, ali kak dan ali dva kasneje (na cca. 218-30 dni imam menstruacije, na 25 dni sem jo le na morju dobila). Če je prišlo do ovulacije je najverjetneje pred tednom dni. V petek zjutraj se mi je pojavila res rahla krvavitev, bolj roza kot pa rdeča je bila. Najprej sem pomislila na ovulacijsko krvavitev, kar je bilo nekoliko prepozno, nato sem pomislila da morda je vgnezditvena, kar bi se časovno celo izšlo. Pri tej misli bi ostala če bi se krvavitev nehala. Pa se ne. V petek zvečer je bila celo prav rdeče barve, nato do sobote popoldne spet mir. Nakar se spet pojavi v zelo majhni količinii. dO DANES ZJUTRAJ SPET MIR - NAKAR GLEJTE JO, SPET JE TU! Zdaj si res ne vem kaj naj si mislim, M. ni, ker je prezgodaj, pa tudi moje M. so prava mesarjenja, to vse skupaj nič, ampak se že 3 dni vleče! Kakšne izkušnje? Hvala pa lepo nedeljo!
|
|
|
|
RE: že tretji dan rahla krvavitev, kaj to? 19.10.2008 10:59:08
|
|
|
|
ROŽICI
|
jaz zal ne vem kaj bi naj to pomenilo,lahko pa probaš test. men je zaostala...morala bi jo dobit 15.tega meseca...pa je ni bo...včeraj pa sem šla po test in bil je rahel plusek. nisem pa nč krvavela. želim ti veliko sreče!
|
|
RE: že tretji dan rahla krvavitev, kaj to? 19.10.2008 11:04:09
|
|
|
|
tanja040
|
Čestitam Rožici za , anonimna pri tebi je pa tudi možno naredi test čez 1 teden. Upam, da se vama pridružim, dva dni mi zamuja
|
|
|
|
RE: že tretji dan rahla krvavitev, kaj to? 19.10.2008 16:49:50
|
|
|
|
M1987
|
Zdravo. Meni je en teden zamujala. Smo bili že malo v veselju. No potem pa je prišla in sem en teden po dobila roza izcedek in je bil skos do naslednje rahlo rozast, lepljiv... Trajal je ene 14 dni. No je prišla normalno potem... Tak da... Ne verjamemem v nobene rozaste izcedke več in v nobeno vgnezditev in niti v to, če ti en teden zamuja Čez čas te bo minilo in bosta s tvojim ko vaju bo vleklo... Sedaj sem odmislila, da delava in se imava ful lepo, uživava. Res je kar pravijo tu punce - čim manj se obremenjevati s tem, verjemi mi prav imajo. Najprej moraš zadevo razčistiti pri sebi in se ne tok obremenjevati s tem kako zanositi itd. Srečno
|
|
RE: že tretji dan rahla krvavitev, kaj to? 19.10.2008 17:20:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce, M1987 sem že kar odmislila, ker mi2 se že zelo dolgoooo trudiva, več kot 3 leta, tako da že dolgo ne iščem več znakov po nepotrebnem. Je pa drugače vse res kar si napisala. Samo čez čas enostavno nimaš več energije da bi se s tem ubadal. Me pa je to ta mesec malo presenetilo, oz. zaskrbelo, ker ne vem zakaj se gre. Sicer čas bo že pokazal.
|
|
|
|
RE: že tretji dan rahla krvavitev, kaj to? 20.10.2008 14:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni imela nobena podobnih težav? Krvavitev se je danes povsem ustavila, tako da vsaj to!
|
|
|
|
RE: že tretji dan rahla krvavitev, kaj to? 20.10.2008 15:45:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja vgnezditvena krvavitev je bila točno na dan, ko naj bi dobila M. Tako da sem itak mislila, da je M. Je bila pa zelo mala packa na hlačkah, komaj opazna. Mogoče gre pri tebi za hormonske motnje, sploh ker je to trajalo kar dva dni, ali pa imaš res tako pozno ovulacijo. Upam, da si nosečka kljub tej krvavitvi!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?