Anonimen -> že tretji dan rahla krvavitev, kaj to? (19.10.2008 10:22:26)
|
Ohoj, brala sem po forumu če bi našla podobno težavo, pa je kup tem glede vgnezditvene, samo jaz nisem sigurna da je pri meni to to, zato vas prosim za mnenja in izkušnje. Zadnjo M. sem dobila točno pred 3 tedni, torej naj bi naslednja prišla cca. danes teden, ali kak dan ali dva kasneje (na cca. 218-30 dni imam menstruacije, na 25 dni sem jo le na morju dobila). Če je prišlo do ovulacije je najverjetneje pred tednom dni. V petek zjutraj se mi je pojavila res rahla krvavitev, bolj roza kot pa rdeča je bila. Najprej sem pomislila na ovulacijsko krvavitev, kar je bilo nekoliko prepozno, nato sem pomislila da morda je vgnezditvena, kar bi se časovno celo izšlo. Pri tej misli bi ostala če bi se krvavitev nehala. Pa se ne. V petek zvečer je bila celo prav rdeče barve, nato do sobote popoldne spet mir. Nakar se spet pojavi v zelo majhni količinii. dO DANES ZJUTRAJ SPET MIR - NAKAR GLEJTE JO, SPET JE TU! Zdaj si res ne vem kaj naj si mislim, M. ni, ker je prezgodaj, pa tudi moje M. so prava mesarjenja, to vse skupaj nič, ampak se že 3 dni vleče! Kakšne izkušnje? Hvala pa lepo nedeljo!
|
|
|
|