Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
že 4 leta se ne samozadovoljujem 3.6.2010 15:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Te dni bo že kar 4 leta odkar se ne samozadovoljujem. Se to vam zdi normalno? Pa ne da ne čutim potrebe, ker jo. Gre samo za neke vrste šok ob zadnjem dogodku. Naj vam povem: bila sem že visoko noseča, spala sem, očitno sem bila v nekem polovičnem stanju spanja, sanj in nezavednih dejanj, ker sem se samozadovoljila. Takoj nato sem se prebudila in občutila sram in slabo vest. Zakaj? Pojma nimam. Nekako sem se počutila osramočena pred otrokom v trebuhu, ni se mi zdelo normalno, ne vem... Imela sem težek porod in veliko poškodb. Nekaj časa niti pomislila nisem na spolnost. Enkrat sem tudi ujela moža med samozadovoljevanjem in sem ponorela. Zakaj? Tudi za to pojma nimam. Zdelo se mi je, da če se jaz vzdržim, bi se moral tudi on. Saj vem, skrajno egoistično. In od tedaj je poteklo 4 leta. Bi se, pa se ne morem. Imam zadržke. Zdelo bi se mi, kot da sem prelomila neko obljubo, ker sem pa zelo striktna in odločna ženska in ko si nekaj dam v glavo, ne grem preko tega! Torej, kako naj si izbijem iz glave, da je to nenormalno?
|
|
|
|
RE: že 4 leta se ne samozadovoljujem 3.6.2010 15:39:42
|
|
|
|
googica
|
kolikor danes poveličujejo spolnost, te kaj hitro lahko naredijo za nenormalnega, če se ti zdi kak del spolnosti tabu.. če tebi ni do tega, ne vem zakaj bi se silila. ti pa priporočam pogovor z možem, ker njemu nimaš pravice vsiljevati svojih tabujev glede tega. to je stvar posameznika, najsi to počne ali ne. lp
|
|
|
|
RE: že 4 leta se ne samozadovoljujem 3.6.2010 16:55:35
|
|
|
|
emica2008
|
ne komplicirat, naj mož zrihta sam sebe, če mu paše....normalno je, da imamo potrebe, ki jih moramo zadovoljiti.....pa nevem zakaj imaš zadržke, da bi se samozadovoljevala, če praviš, da bi se.
|
|
|
|
RE: že 4 leta se ne samozadovoljujem 3.6.2010 18:43:26
|
|
|
|
mateyka
|
jaz se nikoli nisem, ker mi je blo vedno brezveze. pa ne smatram, da je nenormalno. pač, mi ni vzburljivo, če vem kje se bom vnaprej prijela hočem rečt, ni treba razglabljat o tem kaj je bolj "normalno", probaj raje odkrit zakaj čutiš zadrego pri tem, zakaj se ti vse to dogaja, kaj je v resnici za tem.
|
|
|
|
RE: že 4 leta se ne samozadovoljujem 4.6.2010 13:31:25
|
|
|
|
Greenie
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz se nikoli nisem, ker mi je blo vedno brezveze. To loh pa napiše sam ženska, ki ji nikol ne pride ...
|
|
|
|
RE: že 4 leta se ne samozadovoljujem 4.6.2010 13:47:51
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz se nikoli nisem, ker mi je blo vedno brezveze. To loh pa napiše sam ženska, ki ji nikol ne pride ... o ja, k ti enkrat ornk pride, bi jo pa skoz praskala
|
|
|
|
RE: že 4 leta se ne samozadovoljujem 4.6.2010 22:06:04
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz se nikoli nisem, ker mi je blo vedno brezveze. To loh pa napiše sam ženska, ki ji nikol ne pride ... a hočeš rečt, da mi zarad tega ne more prit s penetracijo al kako? al pa če me nekdo drug zadovoljuje - kakorkoli pač? mislim, da take komentarje pišejo ženske, ki se preveč samozadovoljujejo, namesto da bi imele zabavo v dvoje
< Sporočilo je popravil mateyka -- 4.6.2010 22:14:55 >
|
|
|
|
RE: že 4 leta se ne samozadovoljujem 4.6.2010 22:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Greenie IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz se nikoli nisem, ker mi je blo vedno brezveze. To loh pa napiše sam ženska, ki ji nikol ne pride ... a hočeš rečt, da mi zarad tega ne more prit s penetracijo al kako? morda ti s penetracijo res pride , ampak kdor ni ali ne raziskuje svojega telesa,ugotavlja kaj mu paše ,mu je to brezveze ,ne zna uživati v spolnosti.Zanima me koliko se ti posvečaš partnerju ,ali on tebi ? Verjetno te kar naskoči in to je to ! Ti pa misliš ,da ti je prišlo !
|
|
|
|
RE: že 4 leta se ne samozadovoljujem 4.6.2010 23:33:19
|
|
|
|
mateyka
|
zgleda da ti ne pade na pamet, da lahko vse te stvari počneta skupaj in to ne rabiš počet sama. jajc pa tud nimaš in vse kar znaš je anonimno se posmehovat nečemu kar niti verbalno nisi dorasla debatirat, ne da bi takoj morala drugega napast z nekimi svojimi interpretacijami spolnosti. jaz te potrebe samozadovoljevanja ne čutim. in ne mislim, da je to narobe. sem pa zato toliko bolj aktivna v dvoje, ker mi tako bolj paše. kapiš? midva te stvari, kjer ti soliraš, delava skupaj, ker nama tako paše. zdaj, če ti izjavljaš, neka svoja menja, fajn. samo ne mi prodajat to kot neko dogmo, ker nikjer to ni dokazano kar trdiš. vsakemu svoje, pravim jaz. ti pa - drži svojega ščegjia in si misli svoje, samo mene pa pust na miru z izjavami da ne znam uživat v spolnosti, ok?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?