Anonimen -> že 4 leta se ne samozadovoljujem (3.6.2010 15:36:10)
|
Te dni bo že kar 4 leta odkar se ne samozadovoljujem. Se to vam zdi normalno? Pa ne da ne čutim potrebe, ker jo. Gre samo za neke vrste šok ob zadnjem dogodku. Naj vam povem: bila sem že visoko noseča, spala sem, očitno sem bila v nekem polovičnem stanju spanja, sanj in nezavednih dejanj, ker sem se samozadovoljila. Takoj nato sem se prebudila in občutila sram in slabo vest. Zakaj? Pojma nimam. Nekako sem se počutila osramočena pred otrokom v trebuhu, ni se mi zdelo normalno, ne vem... Imela sem težek porod in veliko poškodb. Nekaj časa niti pomislila nisem na spolnost. Enkrat sem tudi ujela moža med samozadovoljevanjem in sem ponorela. Zakaj? Tudi za to pojma nimam. Zdelo se mi je, da če se jaz vzdržim, bi se moral tudi on. Saj vem, skrajno egoistično. In od tedaj je poteklo 4 leta. Bi se, pa se ne morem. Imam zadržke. Zdelo bi se mi, kot da sem prelomila neko obljubo, ker sem pa zelo striktna in odločna ženska in ko si nekaj dam v glavo, ne grem preko tega! Torej, kako naj si izbijem iz glave, da je to nenormalno?
|
|
|
|