ronja
|
poskusi ji to rečt - v svojem stanovanju, ne pri tvojih starših. sem prepričana, da bi ji blo lažje it. Jap, to je nekaj čisto drugega kot v hiši njegovih staršev. Pa jih imam jaz tudi zelo rada in se lepo razumemo. samo živela pa ne bi z njima. Niti s svojimi. kaj ji lahko še rečem da bo videla kako mi je mar do tega Reci ji, da bi se preselil z njo, na svoje, v njen kraj . Misliš, da ne bo za? Ali je tebi edina možnost to, da pride ona k tebi? A to, da se preselita RES na svoje pa ne pride v poštev? Se mi zdi, da te že 3. sprašujem to isto stvar, pa še vedno nisi dal odgovora. Želiš si, da bi ibla na svojem - pri tebi. Ja, to pa z eno pametno punco zelo verjetno ne bo šlo - ker se prenekatera zaveda, kaj to prinese in pomeni - kot bi tehnofil rekel: "si že prej vedela, v kaj greš" - in zato nočejo it. mene tudi s 4imi konji ne bi zvlekel. Pa sem bila takoj za, da se preseliva na svoje, res svoje. Se pa strinjam s felicito, meni ne deluje egoistična tvoja punca, ampak ti - ti nisi pripravljen na kakršnokoli spremembo, samo na to, da se ona prilagodi in pride k tebi. Ja, vsaka punca pač ne požre vsega. Ta očitno ni taka, da bi z njo pometal in bi pustila vse, kar jo zanima (delo prek šs, kjer ima celo možnost pogodbe, kar je v teh časih sploh super), zato, ker ji fant nabija slabo vest, da se ne vidita dovolj. Meni je tvoja punca zelo simpatična;).