|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Živčen?
30.12.2009 21:52:15   
smej
Zdi se mi, da je moj sin (star 8.mesecev) ful znerviran dojenček. Če mu kaj ne ustreza ne joče, ampak začne živčno migati z rokama istočasno pa "renči" kot kakšen kuža. Ko ga zvečer položim v posteljo, prav tako nemirno maha z rokama (kroži z obema zapestjema). Ko se igra je miren, ko ga igrača ne zanima več, spet počne isto. Ko se mu približam z obrazom in mu kaj govorim ali pojem nekaj časa  lepo posluša in me opazuje, potem pa me z vso močjo zgrabi za lase ali za nos ali pa kar v lica in zraven se kar trese. Če mu dam v roko kakšen papir ali igračo iz pliša jo močno stisne v pest (kot običajno otroci pokažejo kako so močni)in se trese ob enem. Malo me skrbi kako ga bomo kontrolirali čez leto ali dve, če je že zdaj takšen "grobijan". Je kateri znano kaj od opisanega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Živčen?
30.12.2009 22:06:47   
Anonimen
Eh daj no, to so faze. Otrok tako spoznava okolico. Mogoče si pa ti preveč panična pa enostavno opazuješ samo iz ene strani...

(odgovor članu smej)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Živčen?
30.12.2009 22:09:55   
lunca144
..........hej,glejo,kako smo?imaš,še kaj novih novičk od naše ponosne mami?

_____________________________

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Živčen?
30.12.2009 22:10:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

..........hej,glejo,kako smo?imaš,še kaj novih novičk od naše ponosne mami?

ahauser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Živčen?
31.12.2009 9:22:25   
Petka09
Jaz pa mislim, da je možno, da otrok malo kaže svoj karakter. Ja, seveda so faze... Vidim pri naši.. je 14 dni neki aktualno, pol 14 dni spet kaj drugega... pa se tut spreminja v obnašanju. Nekaj časa kot ovčka, pol trmasta kot bik, potem prav poredna, potem cvili in krili in "poje", potem renči,.... Različno.

Mislim, da se mu zdaj še ne kaže kakšen bo potem kasneje, ampak je res verjetno samo faza. Če pa sprašuješ kako bo to kasneje, če je že zdej tak "mali upornik" - hja, na to verjetno marsikatera nima odgovora, js lahko rečem samo to, da otrok mora vedet kdo je tu "šef" oz. da si TI mama in da ne more dobit in nardit vse kar se mu zahoče. Pač neke meje bojo morale bit... ampak o tem bomo mal kasneje razmišljali, ko bo prišel čas za vzgojo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Živčen?
31.12.2009 14:52:29   
Katy78
Mi imamo tudi enega grobijana doma. Če le dobi priliko, te pocuka ali oprasne ali uščipne ali ugrizne. user posted image  Pa mu govorim, da se tega ne dela in da mora božat mamico, pa itak da še ne zaleže. Bi ga pa včasih najraje kar po prstih, ker najraje opraska ali uščipne takrat, ko to najmanj pričakuješ in enkrat sem jo fasala čisto blizu očesa in to do krvi. user posted image

Je pa sicer zelo živahen, nonstop v pogonu, če mu kaj ni prav, takoj jok in histerija. Ne bi se previjal, ne bi se oblekel za ven, ne bi se slekel, ko prideva noter, če mu prepovem kaj takega, kar ne sme, je spet histerija. Priznam, da mi na momente spleza čez glavo to njegovo sitnarjenje, ampak popuščat pa pri enoletniku ne mislim. Kar je treba, je treba, pa čeprav se zraven užaljeno joka.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?