|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Želje in vzpodbude
25.7.2007 3:29:09   
mojca345
Drage moje, pošiljam vam GORO user posted image user posted image user posted image

Vem, da je vsaki na svoj način težko in da ima vsaka svojo življenjsko zgodbo, ampak ne smemo OBUPATI na user posted image  !
Še naprej moramo hoditi po svojih poteh, z pokončno glavo in user posted image  na obrazu in pozitivnimi besedami.

To sporočilo je za vse, ki ste doživele ss, ki ste ravno kar prišle gori, da izpoveste svojo dušo na forumu. Za vse tiste, ki poskušate že več let ali ste šele začele, za vse tiste, ki že obupujete, za vse tiste, ki ste nestrpne, za vse tiste, ki ne čakate na user posted image , za vse tiste, kjer plavalčki niso dovolj močni in PREDVSEM ZA VSE TISTE, KI NOČ IN DAN RAZMIŠLJAMO LE O ENI TEMI. Ne glede na to kaj počnemo, s kom se pogovarjamo, vedno nekje vzadaj se poigrava ta misel, se pojavljajo podobe take in drugačne in vse govorijo o prelepi zgodbici - o NOSEČKAH SREČKAHuser posted image

user posted image

Z LJUBEZNIJOuser posted image
MOJCAuser posted image

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 25.7.2007 14:52:26 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŽELJE IN VZPODBUDE
25.7.2007 7:38:02   
bumbum
Mojca345, full lepo! HVALA!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2007 7:39:35   
Majabo
spodbudne in lepe besede pašejo

Hvala Ti

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2007 8:11:08   
bekyca
MOJCA! user posted image  user posted image user posted image

HVALA za takšne besede! Če bi bili vsi takšni kot ti, bi bil svet PRIJAZNEJŠI.

Le me se med seboj najbolj razumemo, imamo 1000 različnih zgodb, prihajamo iz 1000 različnih okolij, imamo 1000 različnih obrazov, 1000 problemov, vsaka svojega - a vse to je brez pomena - tukaj smo zato, ker vse razmišljamo o ENI in ISTI stvari , o user posted image  user posted image , o user posted image , o user posted image ..... in to nas dela enake......

Punce, vsega zlata ste vredne.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2007 12:26:08   
Lupita
Bravo punce!!!

Res lepo...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2007 12:52:04   
Anonimen
Bravo bejbike! Zavedajte se, da smo vse lepe in vredne velikoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mojca 345, hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2007 14:24:38   
**NiNa**
mojca in bekyca
to sta pa res lepo napisale!! user posted image user posted image
Prav te besede pridejo vsem nam tako prav ravno tiste dni ko smo najbolj na dnu nas pa nihče ne razume.
En lep sončen pozdravček vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2007 17:51:44   
Serendipity
Uh! To pa je res lepa tema in v njej lepe misli in čudovite, pozitivne želje!

Mojca345  in Bekyca user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  HVALA!

Punce - sam ni kaj! Res ste čudovite osebe v vseh pogledih user posted image !

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2007 20:00:03   
mojca345
joj, kok pašejo ti user posted image . jest sem danes čist boga. sploh ne vem kaj naj še naredim ? zdej sem začela gledat da si bom najdla mucko, al pa še enega kužka. tok mi manjka, k zdej muce ni več. itak bi aje vidla user posted image user posted image , ampak če ni in ni.

včeri sva user posted image , pa sem začela jokat med, ker si tok želim družine, da bom prej kr umrla preden jo bom dobila.user posted image user posted image user posted image

zakaj mora bit vse tako težko ?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2007 9:31:36   
Serendipity
Uh, mojca345  user posted image ... te popolnoma razumem... Mogoče, da si nabaviš kako živalco in si s tem malo preusmeriš misli ni slaba ideja.

Sem si jaz lani nabavila mucko (po pol leta neuspelih poskusov)  in mi je kar pasalo... No, mi še paše da popestri dan naša nagajivka. Vendar pa pazi, da ko vama rata, ne bo žvalca preveč zapostavljena user posted image  (aja, baje muce niso najbolj zaželjene živalce v času nosečnosti - zaradi toksoplazme user posted image )

Sicer pa glavo pokonci! BO vama ratalo in takrat boš najsrečnejši človek na svetu in vse težave in ovire, ki so vama bile na poti bodo čudežno izginile!user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2007 9:37:56   
bumbum
Mojca345, te čist razumem. Sama sem danes čist user posted image , ker že SPET čutim user posted image kako prihaja. To tako zelo ni fer! Pa kako dolgo še, no?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2007 11:15:04   
bekyca
bumbum, samo glavo gor punca - tudi me bomo enkrat srečke user posted image . samo pogumno dalje..... vem, kako je, a vendar OPTIMIZEM velja!!

izkašljaj se tukaj, če ti paše, me smo tukaj vse z istim namenom, vse z eno in isto željo, me te bomo poslušale in razumele.... en velik user posted image  za vse vas.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2007 11:27:29   
bumbum
Bekyca, HVALA! Pa saj ni več kaj napisat. Mesec za mesecem isto, leto za letom isto, povsod dojenčki, vse okrog mene so noseče, vse srečne.........jaz pa vedno isto user posted image . Srečna sem za vsako user posted image , ampak zakaj ne morem bit med njimi?
Saj vem, ni odgovora na ta moja vpr......mah, jezna sem, razočarana.....

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.7.2007 1:14:28   
mojca345
Zdravo !

Zdaj me nkeaj dni ni bilo, ker sem bila v Mb - na Smolniku. Uživala svež luft, meditirala malo in spoznala nove ljudi. user posted image  lepo dela, se tudi nisva slišala par dni, ker je ta dom, kjer sem bila kar visoko, in ni signala. ma mi je pasalo, da nisem slišala ene par ljudi, npr tudi moje mame. malce oddiha !

zdaj sem prebrala kar ste napisale. res lepa hvala  JASNAA, BUMBUM, BECKYICA.

Treba je mal zamenat okolico, pa pomaga ! Včeri sem imela tak dan, da sem se ful najedla, po ful letih in seveda prva misel je bila " Sem noseča ?" Pa sploh mogoče ne vem. user posted image  TRapa jaz ! Ne, testa ni bilo pri roki, itak bi samo podalješavala agonijo misli. Bom raje počakala, če bo zamujala. Me pa danes, ko sem prišla malo prej domov, je začel trebuh bolet. Kva to zdej ? Mogoče mal spremembe. Gledala sem tudi ostale teme, pa sploh več ne vem, kjer sem kaj napisala in tudi še tam ko sem, odgovora, ni. Tole je pa še edina tema, da se najdem in da dobim kakšen replay - da je vsaj malo stika z vami.

Gor na Smolniku je bila ena starejša gospa, 80 let in sva se malo zaklepetali. Me je spraševala o mojem življenju, jaz pa njo o njenem. Mož ji me umrl pred 8 meseci, in skupaj sta bila 60 let. Fašisti so ji ubili starša, sosedi pa so skrili njo in ostale 4 brate in sestre, da ne bi še njih. Čisto drugi časi, s katerimi imam kar precej stika, ker je bil moj dedi tudi v Dachau zaprt in svojo otroštvo sem ogromno časa preživela v celju pri babici in dedku-raje jih imam kot svoja starša-več ljubezni sta mi dala, več iskrenosti. Pol je rekla" Kaj pa otroci?Že kaj razmišljaš?" No, jaz pa "Ful si jih želim." Pol me je pogledala, in malo se me je z roko dotaknila in rekla" Kmalu bodo vsi 3 skakali okoli tebe, kako bo to srečna družinica tvoja" In jaz user posted image  !

Tudi pol ko je odhajal domov, se je spomnila na najin pogovor in rekla, da naj nič ne skrbim. da ona verjame, da jih bom imela !

Res lepo, od gospe ki je niti ne poznam ! Tako kot vas ne poznam, ampak upanje ostaja. No, ta gospa ima 2 hčerki, in 1 sina. 5 vkuov in 3 pravnuke. Kaj še hočeš drugega, ne ?user posted image

Se čujemo, punce ! Glavo pa kar pokonci !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.7.2007 17:05:24   
andreja2000
mojca345  si zelo pozitivna oseba in užitek te je brati.
Sama imam za sabo nekaj izgub mojih pikic,potem ni šlo zanosit,a vera in upanje sta se vedno znašli v meni,če prav je bilo težko,še posebno po zadnji izgubi naše punčke.Potem nam je končno uspelo in vsak dan sproti sem molila in prosila,da ne izgubimo še te pikice-in še vedno prosim,da se vse lepo izteče.Zenkrat je vse vredu in upam,da tako ostane in bomo decembra dobili našo princesko.

Tebi in vsem,ki si trudite zanositi ,vam želim,da se vaše sanje čimprej uresničjo.Še naprej bodite tako pogumne,močne in vstrajne,kajti zmaga že nekje čaka na vas,le pravi čas še mora priti.
Za vse vas ,ki nosite v sebi veliko materinsko željo user posted image user posted image user posted image  in naj se sreča čim prej obrne tudi k vam!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.7.2007 17:52:07   
mojca345
andreja ful ful lepo si napisala in hvala za pozitivne misli in energijo. tudi jaz držim za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo vse ok v nosečnosti in da bo tvoj otroček zdrav in vesel mali navihanec !

to se pravi bo strelka, kaj ! tudi moja mama je 5.12. rojena. jaz pa 20.3.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.7.2007 19:08:01   
andreja2000
mojca345  tud tebi hvala za vse lepe želje.Ja,naj bi bila strelka  PDP 7.12.07.
Srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.7.2007 22:34:16   
mojca345
andreja, kako se počutiš ? kakšna čustva te prevzemajo ? zdaj ko si noseča mislim. kako gledaš na svet ?

Neposredna povezava do sporočila: 18
30.7.2007 10:52:58   
andreja2000
mojca345  počutim se vredu,le v prvih mesecih user posted image  sem vsaki dan z strahom spremljala vsako špikanje in ko sem šla na wc sem z strahom pogledala če je vse kot mora bit.
Najtežje mi je bilo čakat na izvide amniocinteze.Nanje sem čakala malo več kot 3 tedne.Bila sem vsa na trnih zaradi zadnje slabe izkušnje,ki je pokazala kromosomsko napako pri naši punčki.Takrat so mi v 21 tednu prekinili user posted image  in rodila sem našo Tino,ki sedaj počiva v parku zončkov.user posted image
A tokrat so prišli izvidi in z našo punčko je vse vredu.user posted image Jokala sem od sreče in olajšanja.user posted image user posted image user posted image
Še vedno se ob vsaki mali bolečini zdrznem,vendar me moj dragi ves čas podpira in pravi,da bo tokrat vse vredu.
Tako pač je,ko že daš skozi slabe izkušnje,ko se ti srce lomi ob izgubah,vendar moram vrjeti,da mi bo uspelo.
Trenutno nimm nobenih težav,trebuček lepo raste in naša punčka veselo brca.
Mojca,hvala za vprašanje in želim ti,da boš tudi ti kmalu user posted image .
Težka je včasih pot do naših user posted image  ,vendar se izplača.
Naj te vodi še naprej tako velik optimizem,vstrajaj ,če prav zna pot biti precej ovinkasta,a nagrada na koncu je res velika user posted image
Le pogumno naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.7.2007 11:34:59   
sonček33
andreja2000, tako zelo ti privoščim to dete. Kar solze so stekle, ko sem brala tvoje besede. Koliko trpljenja, koliko starhov si dala skozi. Ti in tvoj dragi. Zaslužita si zdarvega otročka. Držim pesti in s tabo čakam na dan D.

Neposredna povezava do sporočila: 20
30.7.2007 11:42:27   
andreja2000
sonček33 iz srca ti hvala.Tudi jaz tebi želim,da te sreča čim prej najde in ti podari zdravo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.7.2007 19:09:52   
spelc4
LEPO POZDRAVLJENE!
PRIZNATI MORAM DA STE MI KAR OLAJŠALE DUŠO IN ME MALCE UMIRILE. NAMREČ SEM ČISTO NA TLEH, SAJ SEM V SOBOTO IZGUBILA SVOJO PIKICO V 7 TEDNU, JE G REKEL, DA NI BILA DOBRO VGNEZDENA IN SE NI MOGLO OBDRŽATI.KAJ BI NAJ TO POMENILO. SEM NAMREČ TAKA KOT BI ME KAJ POVOZILO. NA user posted image DELAVA ŽE 1 LETO, IN LANI V OKTOBRU SE MI JE ZGODILO ENAKO. VAŠI KOMENTARJI IN PISMA SO ME POMIRILA SAJ VIDIM DA NISEM EDINA Z TAKŠNIMI TEŽAVAMI. NAPISALE STE SAME LEPE MISLI IN BESEDE KI SO MI SEGLE DO SRCA IN PO LICIH SO MI PRITEKLE SOLZICE. NE MOREM VERJETI DA STE NA SVETU ŠE TAKO DOBRE IZ PRIJAZNE ŽENSKE - DEKLETA KI SE MED SEBOJ RAZUMETE NE GLEDE NA TO DA SE NE POZNATE.RADA VAS IMAM TER SE ZANESEM NA VAŠO PODPORO. 21.8. IMAM PRI SVOJI G PREGLED DA UGOTOVI KAJ SE Z MANO DOGAJA UPAM DA NE BO KAJ HUJŠEGA!ŽELIM VAM ŠE NAPREJ LEP DAN!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
31.7.2007 19:24:40   
andreja2000
spelc4  lepo pozdravljena in žal mi je,da je tudi tebe doletela žalostna usoda user posted image  .Življenska pota so včasih res čudna in viujgasta,a verjamem,da bo prišel dan,ko boš tudi ti postala srečna mamica zdravemu user posted image .
Držim ti pesti za naprej in da se čim prej ugotovi,kaj in zakaj se ti to dogaja,potem pa te naj osrečita user posted image  in zdravo user posted image .
Vse lepo za naprej user posted image user posted image user posted image user posted image  in bodi močna!

(odgovor članu spelc4)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.7.2007 19:37:40   
spelc4
OJLA, hvala andreja za vzpodbudne besede res sem jih potrebna saj več ne vem kaj si še naj mislim o sebi. kajti to se že vleče dobro leto, upam pa, da se čimprej tudi konča in da g ugotovi kaj in kako naprej!
še 1x hvala da mi stojiš ob strani ko mi je najbolj hudo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
31.7.2007 19:50:52   
mojca345
Špelca moje sožalje ob izgubi user posted image . Si znam predstavljat kako je ko izgubiš dete, saj sem ga sama tudi. Priporočam ti da prižgeš svečke in priložiš kako slikico od ginekologa ali pa svoje pismo za pikico z lastno izpovedjo. na tak način sem sama poslovila. seveda pa pri meni bolečina ni nikoli povsem izginila, od tega je 5 let, pa kljub temu, je moja situacija bila nekoliko drugačna.

ko sem prišla sem na splet, sem vidla, da se to dogaja večkrat in da večkrat slišim vse nove mamice, da so imele po 2 do 3 splave, preden so zanosile. če ni zarodek zdrav ga maternica sama izloči, kar je edino prav. čeprav ostanemouser posted image  me mamice najbolj prizadete. očkatu pa so tako različni in tako različno sprejemajo situacije, da sploh ne bom komentirala, ker sem samo za vse mamice 100% da nam poči srce, ko se naši user posted image  kaj groznega pripeti.

stojim ti ob strani in ti pošiljam zilijon user posted image user posted image  in zilijonuser posted image user posted image  da te pogrejejo v tvojem srčku in ti vrnejo ljubezen.

pošiljam ti user posted image user posted image   za tvojo pikico.

priporočam, da se dobro user posted image v objemu svojega  user posted image   in da bosta kmalu najdla spet moč in energijo ter ljubezen za nove  user posted image  podvige.

boš vidla, da bo spet vse enkrat LEPO, KOT SI ŽELIŠ !

Tudi jaz sem neučakana in zelo me boli in moti, da moram tako dolgo čakati,. preden pride pravi čas, da se vse to zgodi, kar si želim. upam, da se bo !

Današnja pozitivna novica je :
No, jaz sem si pa danes domov prinesla MUCKO !user posted image  Ful je lepa in igriva. Zdaj sva se igrali, zdaj pa počiva, jaz sem pa skočila na forum. user posted image  Upam, da se bova dobro ujele in da bosta tudi z 1 letnim kužkom zgradile dober odnos.

(odgovor članu spelc4)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?