mojca345
|
oj punce, ste se kar nekaj razgovorile, ko me ni bilo. ja pri nas doma je prav zanimivo. mucka je res fajn, ampak zdaj poskušam obe ( muca in kužka) pomiriti strahov in ju spraviti skupaj. prejle smo se božale na 3 milimetre in pol se je kužika vlegla in sem dala muco zraven ki je tudi pančkala. no to ni dolgo trajalo, ampak važen da sta dobile en nov stik. jest sem pa odkar sem prišla v ljubljano iz izleta v mb, kar malo depresivna ratala. raje bi se preselila v naravo in na štajersko. pa da bi kuža bil vzunaj in muca tudi. ker imam ogromno teh dlak jih moram skoz čistit, pol se mi pa tudi ne da. drugače pa mi je malo dolgčas, ker ni, pa ga pogrešam. zdej se bom mogla počas začet pripravljat na faks, ker imam v spetembru še dva izpita. pa naslednji teden upam, da bom imela tabor za otroke. kup nekih stvari, je ki me motijo, pa si želim, da bi se že končno rešili. to življenje v bloku me prav ubija ! mal me pa že trebuh boli tko, da čutim da gospa prihaja ! ne vem tko se rado nabere kup slabih stvari naenkrat in te ubija. moja največja želja je, da bi živela v mali hiški z vrtom, da bi kuža bil srečen vzunaj na travi skoz in da bi pestovala in da bi dragi me imel ful rad in me razumel ter bil več časa ob meni, kot pa v službi. pa da bi imela mir. sama sebe tolažim, da moram bit potrpežjliva in čakat na pravi čas, ampak skoz se mi zdi, da je že tok časa šlo mim, da se sploh nikol od tega ne bo nič zgodil ! upam, da bo boljš. pol k se vržem v delo nimam časa razmišljat o takih zadevah. je pa moje deo tako, da je ful dela naenkrat, pol pa tišina in spet.....
|