|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Že od ovulacije...
13.10.2008 16:33:29   
Anonimen
Pozdravljene!

Že od ovulacije dalje me bolijo jajčniki,občutek je tak kod da bom dobila tečko. Do user posted image imam še 7 dni. Imam pa tudi zelo napeta in občutljiva prsa ter rahlo boleča. Da ne govorim o vonju. Bila cem na šihtu včeraj CD prišla domov zvečer in sem zavohala kremo ki se je moj mazal po križu. Je rekel kako pa veš....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Že od ovulacije...
13.10.2008 17:03:37   
~Biba~
pa čakajmo še 7 dni user posted image

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 13.10.2008 17:05:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2008 21:54:20   
ursula3
Anonimen mogoče te malo prizemljim, lahko da si noseča in lahko da je PMS, kaj točno je boš videla. Držim pa pesti zate da se ti uresničijo sanje....
P.S: jst imam enake znake, enak izziv, sem sicer v prvem krogu in sem predvsem zelo firbčna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2008 16:41:38   
Athina
Ja, poznam te doooooooolge dni od ovulacije do user posted image oz. user posted image user posted image ... No, pri meni je bilo vedno do sedaj prvo user posted image
Sedaj pa imam recept, kako se tega občutka znebiti ... no, to deluje samo pri meni, mogoče bo še kateri pomagalo (ko bi le), obljubim pa nič ne ... mora le vsaka sama pridet do takih (ali pač drugačnih) ugotovitev ... Takole gre stvar pri meni ...

Glede na to, da so znaki za user posted image in user posted image user posted image skoraj enaki (kot smo že večkrat brale na tem forumu) in glede na to, da z obremenjevanjem o tem, a je al ni user posted image user posted image , ne moremo čisto nič pomagat, sama bi rekla, da stvar le še poslabšamo, skratka, glede na to je bolje ne razmišljati o tem ... (1. faza)

Do te prve faze sem prišla že kar nekaj časa nazaj, pa ni pomagalo ... spet meseci in meseci "trpljenja" od ovulacije do user posted image . Potem pa sem si nekako le dopovedala, da tudi če je uspelo (večkrat sem potem namreč razmišljala, da je uspelo, potem pa se ni obdržlo itd. itd.), da ne bo nič pomagalo, če se obremenjujem, ker konec koncev user posted image user posted image pride, če je plodek OK in če ne bo OK, bo narava pač naredila svoje. Poleg tega pa z obremenjevanjem lahko le še poslabšamo stvar ... vsi "znaki" so samo v naši glavi ... tudi jaz sem imela že čisto vse ... od bolečih prsi, slabosti, povečane količine sline, izcedka, smrdelo mi je vse in še in še, vsak mesec drugačni znaki, pa še vedno ne duha ne sluha o kakšni user posted image ... tako da punce, odmislite vse in bo tudi user posted image pršla, ko bo čas za to.
No, sedaj sem se pa razpisala ... sej verjetno me nobena ne razume, ampak vseeno ... mogla sem to napisat ...

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2008 15:14:33   
Anonimen
Od včeraj me full bolijo zizike. Tudi če ležim ali sedim. Ponavadi so me pred user posted image bolele če sem hodila po stopnicah,skakala...Zdaj pa bolijo v mirovanju. Do user posted image še 4 dni. Kdaj začnejo boleti prsa če si noseč ? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2008 15:28:13   
tane
Athina, jaz te popolnoma razumem, trenutno sem dala 'tvojo' zadnjo fazo skoz, se pravi tisto, da je uspelo pa se potem ni obdržalo itd.user posted image  ker mi jeuser posted image  zamujala 8dni tako, da zdaj sem tam kot ti, ne pomaga se obremenjevat in razmišljat o tem, ker če s plodkom ni bilo vse ok, je bolje tako.

anonimna žal pa za tebe nimam pravih odgovorov, ker ni recepta kdaj te bolijo prsi, ali ti je slabo itd. jaz sem imela t amesec po moje vse znake, od vgnezditve do slabosti, pa drugače bolečih prsi kot ponavadi itd. pa je na koncu vseeno prišlauser posted image .
ne pravim, da bo tudi pri tebi ampak, počakaj vsaj še te 4dni in potem delaj test, čeprav te moram tudi tle razočarat, včasih je hormon še tako nizek, da ti morda takrat pokaže -, pa ti potem nekaj dni kasneje +, tako, da druge kot čakat res ni...držim pesti zate, da so tvoji znaki 'ta pravi'.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2008 17:24:03   
Hator
Ko je bilo pri meni tako, sem bila noseča. Nujno pa seveda ni.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2008 20:28:49   
terna
hja tudi jaz imam takšne znake kot ti skoraj vsak mesec, vendar user posted image  ni ni.
ta mesec celo spremljam temperaturo, pa jo imam kar dost povišano, še danes ko je še 3 dni do M.
upanje sicer umre zadnje, sam se mi zdi, da bomo mogli še probatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2008 10:48:41   
Anonimen
douser posted image še 4 dni. Včeraj zvečer se mi je pojavila kar huda slabost,ki je trajala čez celo noč. Zjutraj me je zbudila ob 4h,slabo za umreti. Ko sem zjutraj vstala je bilo ok,samo še vedno čuden občutek kod da mi nekaj sedi v želodcu. Slabost se je spet pojavila ob 10 dopol. Občasno me zbode v jajčnikih,kar fino. Taka utripajoče se zbadanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2008 11:18:58   
bjondi
Tudi jaz še 2 dni do M...sem si pa včer zaželela burek,vendar
v hipu ko mi je zadišal mi je ratalo tako slabo.Ko sem bila že
v postelji sem si privzdignila glavo in jedla mandlje...slabost tudi
zjutraj in kljub temu sline za izvoz-kar pomeni apetit pri meni...
...res čudno slabost in apetit skupaj... user posted image ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 16.10.2008 11:19:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2008 18:45:17   
a.jrad
Pozdravljene!

Do moje m je še 7 dni in me zanima, kak dolgo po ovulaciji ste imele bel, vlečljiv izcedek (tiste ki ste že zanosile?)? Meni je danes tak izcedek izginil, do včeraj pa je bil kar močan, tako da ovulacija je bila sigurno.

Hvala za odgovore, lp

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.10.2008 9:11:31   
kaminek
ja, pri meni je pa tako, da mikao zamuja 1 dan, sam to morm vzet za rezervo, ker se mi je lahko podaljšala zaradi npr. stresa. čeprav imam redne menstre, na 28. dan, redko se zgodi, da jo imam kasneje, prej se zgodi, da jo dobil malo prej.
imam pa napet trebuh že vse od ponedeljka, ko si nism skoraj hlač mogla oblečt, preden sem šla v službo. smešno je vse skupaj, pol bo pa pricurjalauser posted image

morm kr še malo počakat, čeprav me matra, da bi si šla kupt tester, ker kljub napetosti trebuha nimam takšnih bolečin, samo napihnjena sem pa mal me na vsake toliko časa zašpika in to je ve. ja, pa še nekaj je; ko pridem iz službe sem vsa zmatrana, pa tud spat grem že ob 8.30 zvečer, ker enostavno ne morem več zdržat, ker sm tolk zaspana. drugih znakov, takšnih, da bi rekla, najbrž pa semuser posted image , nimam. nič, zopet to ČAKANJE!

pa naj vsem nam to bo zelo kratko in da bomo ugledale user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.10.2008 9:19:07   
a.jrad
Kaminek saj že lahko test narediš, ker ti 1 dan zamija. Meni je pri prvi nosečnosti (ki pa se je žal končala v 10 t) test pokazal 6 dan izostanka, če računam cikluse na 28 dni - ampak jaz imam cikluse od 28 pa do 90 dni, tako da ti bo že sedaj sigurno pokazalo.

lp, pa javi

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.10.2008 9:20:39   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Kaminek saj že lahko test narediš, ker ti 1 dan zamija. Meni je pri prvi nosečnosti (ki pa se je žal končala v 10 t) test pokazal 6 dan izostanka, če računam cikluse na 28 dni - ampak jaz imam cikluse od 28 pa do 90 dni, tako da ti bo že sedaj sigurno pokazalo.

lp, pa javi

sigurno bom mogla kej ukrent, sam me je kr mal strah, tisti občutek, kot da spet ni ratalo. bom pa sigurno javila

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.10.2008 9:23:39   
a.jrad
Kaminek ti samo pozitivno razmišlja, naredo test in javi. Jaz sem ga danes zjutraj že naredila, pa čeprav še moram teden dni počakati. Seveda je bil -, ampak imam polno testov doma še od prejšnje nosečnosti user posted image , pa me je firbec, če bi že kaj prej pokazal.
Držim pesti za tebe in user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.10.2008 9:29:17   
kaminek
joj, ne me preveč nagovarjat, ker bom glih kar dvignla rit in si šla kupit tester. samo se še malce premagujem, ker zunaj dežuje in bom malce mokra, če grem v trgovinouser posted image

pa tud to je pr men, da recimo si ga grem kupt, in sm vsa v pričakovanju potem pa še čakam na rezultat....nato----------------user posted image

sem pa optimistična, sej enkrat bo, pa čeprav mogoče ne še kmaluuser posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.10.2008 14:01:13   
dreamhorse
Jaz sem prvi test delala 3 dni pred izostankom, pa je bil -, potem čez dva dni spet, in je bil rahel plus... čisto rahel, ko sem čez dva dni hotela test ponovit, me je prehitela user posted image .
Naslednji krog pa sem počakala da mi je m zamujala cel teden in šele nato naredila test. Ki je v sekundi pokazal debel +. V ponedeljek imam prvi pregled, pa še kar ne verjamem, da je res. Se mi zdi, da bo g našla čisto nekaj drugega.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.10.2008 14:56:23   
kaminek
dreamhorse user posted image user posted image user posted image user posted image , pa si zmagala, malo bo še boja do otroškega joka, a upam, da bo luštno. še enkrat ČESTITKE!!!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.10.2008 15:16:15   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene!

Že od ovulacije dalje me bolijo jajčniki,občutek je tak kod da bom dobila tečko. Do user posted image imam še 7 dni. Imam pa tudi zelo napeta in občutljiva prsa ter rahlo boleča. Da ne govorim o vonju. Bila cem na šihtu včeraj CD prišla domov zvečer in sem zavohala kremo ki se je moj mazal po križu. Je rekel kako pa veš....

to sem imela jaz in potem sem imela vgnezditveno, pa sem mislila da je rahla M in čez 5 dni sem naredila test in ja noseča sem. Že v 19. tednu.

Držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.10.2008 15:27:48   
kaminek
kr ne morm verjet, sm nardila test in se mi je pokazala rahlo obarvana 2 črtica. sm čist iz sebe. je to to?????bom še zihr kakšnga nardila!!!!se kr tresem!!!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.10.2008 15:57:23   
tane
držimo pesti, upam, da si delala CB al pa katerga bolj zanesljivega ker eni so sumljivi.
dej naredi jutri z jutranjim urinom in verjetno bo pokazal močenuser posted image držim pestiuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.10.2008 16:23:06   
Dali*
kaminek držim pestiuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.10.2008 17:15:52   
kaminek
sem delala viola test, ki se ga kupi v mullerju. pa sm kr kmal po šibki črtici imela orenk žive barve črtici. upam, da je ratalo. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.10.2008 17:17:38   
Athina
Čestitke z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.10.2008 17:18:38   
kaminek
hvala athina. sej, zdej bi bilo najbolš it na krvni test, mar ne?, da mi potrdijouser posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

SADJE
Miška2006

Katero sezonsko sadje se vam najbolj dopade v tem letnem času?

Češnje (64%)

Marelice (6%)

Breskve (16%)

Drugo (12%)

Ne jem sadja (1%)

Število vseh glasov: 287

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!