|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Že od ovulacije...
17.10.2008 19:30:43   
Anonimen
Ženske mene tako zize bolijo ko sto hudičkovvv. Tako hudo me še nikoli niso. Čutim pritisk v spodnjem delu trebuha. Utripajočo bolečino enkrat v desnem jajčniku nato v levem. Popoldan me je tako močno zbodlo v desnem jajčniku da sem kar počepnila.Zizike pa res bolijo,hudo.

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
18.10.2008 8:21:50   
tihoupanje
Jaz globoko upam, da so to znaki user posted image .....Nekaj se dogaja definitivno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.10.2008 19:37:12   
Anonimen
Še en dan do user posted image . Joški bolijo ko norc. Tudi če se jih ne dotikam. Če pa se jih dotaknem je pa huda bolečina. Občasno imam čuden tiščajoč občutek v spod. delu trebuha. Lulat hodim 300 na uro. Opazila sem malce potemnjene bradavice. Koža na obrazu se mi je full ščistila. Pa imam beli tok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
19.10.2008 8:18:08   
tihoupanje
Novo življenje si utira pot....user posted image user posted image user posted image ...Naj mu bo s rožicami postljano....

Tebi pa želim, mamica, en velik user posted image user posted image  jutri na testu......

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.10.2008 14:21:52   
Anonimen
Ne vem kaj je zdaj to......joški me nič več tako ne bolijo, samo malo. V trebuhu se prav nič več ne dogaja ni več bolečine. Danes bi mogla dobiti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
20.10.2008 9:50:46   
dreamhorse
Pojdi po test, pa ga naredi. Vsi znaki, ki jih naštevaš so lahko zgolj želja po nosečnosti, ki pa zelo zelo vpliva na psiho. Kupi CB, pa boš videla kaj bo. Držim pesti, da bo plusek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.10.2008 10:54:12   
tihoupanje
Jaz sem slišala, da ovulacijski test pokaže ovulacijo in zgodnjo nosečnost tudi.....

Trdio, da če je O test pozitiven pet dni pred M, a nosečniški testi še nič ne kažejo, lahko upamo, da gre za nosečnost....

Poskusi...

Jaz grem danes kupiti O test, da preizkušam srečo....Moja O mislim, da je že mimo....

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.11.2008 14:18:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje
Jaz sem slišala, da ovulacijski test pokaže ovulacijo in zgodnjo nosečnost tudi.....

Trdio, da če je O test pozitiven pet dni pred M, a nosečniški testi še nič ne kažejo, lahko upamo, da gre za nosečnost....

Poskusi...

Jaz grem danes kupiti O test, da preizkušam srečo....Moja O mislim, da je že mimo....

Stara tema, pa vseeno me zanima, kaj je pokazal O test?

Tut moja O je že mimo, pa sem danes naredila O test (iz DMja). Pokazal je rahlo testno črto in bolj močno kontrolno. Sm pa 3 dni pred user posted image . Mnda bi naj bili obe močne, če bi šlo za user posted image .

(odgovor članu tihoupanje)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
24.11.2008 15:32:55   
DIANE
Dan!

Sm nova na forumu.user posted image Tudi mi se počasi pripravljamo, da bi kaj kmalu zagledal user posted image . Ta mesec je bl poskusno blo user posted image  in nismo več pazili. Nisva nevem velik gledala kdaj so plodni dnevi. Tako, da ta mesec niso izstopali eno postajo prej hehehe. Mal heca.
Zej me pa prav zanima, če je kej ratalo. Upajmo, če ne pa naslednji mesec.

Vsem čakajočim želim čimprej, da zagledajo user posted image .user posted image Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Dekliška imena
jagodka7

Katero ime je najlepše?

Isabela (27%)

Lina (10%)

Neli (10%)

Zoja (20%)

Taja (9%)

Brina (23%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!