paris
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou O, jaz bi se pa odpravila na pošten pogovor k njej (na štiri oči) in ji povedala točno tisto kar ji gre. Ne bi ji pustila do besede vse do takrat, dokler se ne bi sama do konca sprašila. Igrala bi na najbolj ranljive strune, saj je sama že močno prizadela človeka, ki je njen in naj bi ga imela rada. To si v tem primeru ti, pa če me potem nikoli več ne pogleda. Namesto da bi se veselila tvoje sreče skupaj s tabo, te pohodi kot neubogljenega cucka. In kdo hudiča ji je dovolil, da ti lahko sodi in se dela norca iz tistega, kar ti je zelo dragoceno. Očitno je, da si že marsikatero požrla.Vse za ljubi mir, kajne ? Veš, nekoč bo tudi tebi prekipelo. Žal pogovor ne bo pomagal, ker, če je kaj podobna moji, potem bo gonila svoje do nezavesti, lahko ji dokažeš, da nima prav, ampak ona bo še kar tupila! Nima smisla, enostavno se moraš v sebi odločiti, in si reči, ne dovolim si več, da bi me mama prizadela s svojimi besedami, jaz sem odrasla, odgovorna ženska, nikomur nisem nič dolžna, zame so pomembni samo moj mož in moji otroci, pika!!! Stike z materjo omeji na nujne, kadar te klicari po telefonu nimaš časa in podobno! Nikar ne dovoli, da bi ti nabijala občutek krivde. Kar se tiče očeta je pa tako, morda se bo slišalo kruto, ampak tvoj oče je odrasel moški s svojo voljo,in če mu življenje z mamo ne ustreza (česar pa ti ne moreš zagotovo vedeti), bo pač moral ukrepati sam, ti mu tukaj ne moreš prav nič pomagati. Vi trije niste več družina, tvoj oče in mama sta družina, in ti, tvoj mož in vajini otroci ste družina! Upam, da si razumela point!