Anonimen -> RE: Žalitev (10.6.2007 15:40:29)
|
Njen mož, moj oče je zlata duša. Zaradi njega mi je pogosto hudo, da sem ga pustila samega v takem vzdušju. V določenih stvareh mu je moj mož zelo podoben. Saj veste, tisto, da hčerke iščejo moža po zgledu očeta. Sama se pa zavedam, da imam kar nekaj maminega karakterja. Moj mož se od mojega očeta razlikuje edino v tem, da se mož meni ne pusti izsiljevati, kot sem napisala, me zna postaviti na realna tla, moj oče je pa raje tiho, kot da bi izzival prepir oz. si ji upam kaj reči nazaj. Meni je lažje, meni ni potrebno živeti z njo, on pa zelo trpi, če je karkoli narobe. Saj, če je normalne volje, se krasno razumeta, če pa ona "ponori", je pa hudo. Drugače sem pa res že navajena, saj ves čas nekaj žali in samo išče, kaj bo lahko kritizirala in dosti stvari ne slišim, gredo skozi eno uho noter in skozi drugega ven, ampak tole danes je pa šlo malo predaleč. Pa prej nikoli ni imela kaj čez njega za povedat, še vesela je bila, da sem ga našla, ker se je že bala, da bom ostala sama, ampak zdaj pa nismo več toliko v središču pozornosti, so drugi bolj, potem pa take pridejo. [sm=hudicek1.gif] Larika hvala za lepe misli. Saj, zato pa nisem povedala možu, kaj je rekla, ker si res ne zasluži tega. Pa vem, da se on ne bi sekiral, ampak bi se samo smejal. Pa vseeno, sem srečna, da ga imam, sem srečna za najino družino. Me prav zanima, kdaj bo poklicala, ker jaz je sedaj ne bom. [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|