|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šumeči tableti
20.9.2006 15:32:00   
Vanja-7
Katere znamke šumečih tablet (magmezij, kalcij) kupujete v nosečnosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šumeči tableti
20.9.2006 15:35:00   
Anonimen
meni je G rekla,da znamka ni pomembna
sem si kupovala kar v mercatorju magnezij

(odgovor članu Vanja-7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2006 15:48:19   
ancha
Jaz sem jemala Magnesol (po nasvetu ginekologinje), ki se ga kupi samo v lekarni.
Za kalcij pa ne vem.

(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2006 16:10:52   
Luni
Magnesol iz lekarne. Magnezij, kateri se dobi v navadnih trgovinah ni nič pomagal user posted image  Tudi kalcij ti priporočam iz lekarne, razen če ga nameravaš jemati preventivno (ti ga še ne manjka), bo verjetno zadoščal iz trgovine.

(odgovor članu ancha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2006 20:32:12   
sato
Vedno sem kupila Magnesol- po nasvetu G.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2006 22:44:56   
lelaval
Sprva sem kupovala Magnesol in kalcijeve šumeče tablete v lekarni, kasneje pa v DM in Mullerju, ker so bile znatno cenejše. Kar pa se tiče tega, ali so tudi tiste iz drogerije pomagale, lahko trdim, da ja. Ker sem  že po 2 mesecih nosečnosti začela jemat te tablete in v lekarni kupovala kakšna 2 meseca, ostalo pa v drogerijah, mi je vseskozi pomagalo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2006 16:32:37   
Naja30
Meni je G rekla, da naj vzamem magnezij v lekarni, ker tiste šumečke iz raznih trgovin vsebujejo preveč vsega nepotrebnega kot so barvila in drugo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2006 8:46:48   
urskas
Jaz sem si ravno včeraj kupila Magnesol in sem doma malo primerjala.

V bistvu so vsebovane iste stvari in tudi količinsko 150g magnezija v eni tableti. Edina razlika, ki sem jo opazila je ta, da na Magnesolu piše, da je glavna učinkovina Magnezijev citrat. Na navadnih magnezijevih tabletah pa je Magnezijev karbonat.

Ali je morda na forumu kak kemik, ki lahko razloži kakšna razlika je to in ali je to bistveno za nosečke?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?