|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   štruklji 2
5.3.2007 15:59:38   
Anonimen
jaz bi pa prosila, če ima katera kako idejo s čim bi lahko nadomestila skutino filo. Zelo so mi všeč ajdovi štrukli s skuto, vendar moja dieta mi ne dopušča mlečnih izdelkov.
Sem pomislila, da bi jih nafilala z mletimi orehi (pripravili bi jih kot za v rogljičke oz potico). Kako bi to zgledalo, sploh gre skupaj??????
prosim, še za kako idejo, PROSIM

Obenem lahk še katera napiše kako idejo, kaj  lahko še naredim iz ajdove moke ali ajdove kaše. Poznam juho z jurčki, dušeno kašo z zelenjavo, solato, palačinke. Ne sme vsebovat mlečnih izdelkov, marmelad ali drugih sladkarij.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: štruklji 2
5.3.2007 16:05:19   
Anonimen
Jebela cesta a se odpravljaš na Himalajo ali Olimpijske igre?user posted image user posted image
Normalno da lahko narediš orehove štruklje,pa še dobri so.Orehe popari z vodo če ne smeš mleka.Namesto sladkorja daj med.
Dobra je nadevana zelena paprika z ajdovo kašo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2007 17:22:52   
Anonimen
ko sem se pripravljala na olimpijske igre, sem mela vsaj še normalno hranouser posted image , na himalajo bi pa pasalo mal it, če drugo ne, se vsaj ohladit, ker tle je začelo hajcatuser posted image . Počasi bo treba izpod palme it pod klimouser posted image .
Vidiš tole s papriko, pa se nisem spomnila, hvala za idejo, jo bom izkoristila ko mojga ne bo, če ne se bo še ločil, če mu dam to na mizouser posted image .
še kako idejo dalija, ti vidim, vedno kaj pametnega napišešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2007 17:25:39   
Strawberrie Cherrie
Mišek - kaj imaš za eno dieto? In zakaj, če ni skrivnost???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2007 17:29:16   
Strawberrie Cherrie
Moj je obseden s pišč.jetrcami z ajdovo kašo (jaz ne jem tega user posted image ) - kašo prepražiš na olju, 3x zaliješ, ko tretjič povre dodaš jetrca.

Tut moja mami je nora na to user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2007 17:34:58   
nejcko
Orehovi štruklji so mi mnjamsi. Dela jih sicer moja mama, jaz za enkrat še neuser posted image , dela jih pa tako: eno stepeno jajce ocvre in ga čim bolj nadrobi, posuje po testu (zaradi jajc so štruklji bolj rahli - lahko pa to tudi spustiš). Zmlete orehe popari z mlekom ali vodo, jih zmeša s sladkorjem, doda rozine in to je to.

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2007 17:41:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Moj je obseden s pišč.jetrcami z ajdovo kašo (jaz ne jem tega user posted image ) - kašo prepražiš na olju, 3x zaliješ, ko tretjič povre dodaš jetrca.

Tut moja mami je nora na to user posted image

jetrca odpadejo, ker si ne upam kupiti tle drobovine. Drobovina je lokalna in iz pakistana al pa indije, tem pa glih ne zaupam. drgač jih jaz tudi obožujem in že prav pogrešam
imaš ZS

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2007 20:01:05   
nanica
Namesto skute lahko uporabiš silken tofu, namesto mleka pa jaz uporabljam sojino mleko ali pa sojino smetano. Sladkaš lahko s fruktozo, melaso ali medom.

Ajdovi žganci? Mi smo danes imeli za kosilo juho iz ohrovta, korenja in ajdove kaše.
Pa ajdova kaša z grahom je tudi super. Ajdo zelo uporabljajo Japonic, njihovi soba rezanci (ajdovi) so super, kot špageti z zelanjavo ali kaj podobnega.

Dober tek!

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2007 5:42:35   
Anonimen
Nanica tole pa mi je dalo mal mislit, da še skočim na japonski pult pokukat za te rezance. hvala. Ja, pa žganci, valda, prhajam iz dežele žgancev in se tega ne spomnimuser posted image . Hvala
Glede sladkorja pa naj ne bi nobega uporabljaluser posted image , saj bakterije v črevesju ne vejo lai je navaden ali melasa ali fruktoza, za njih je vse samo cuker in vse obožujejo. Tako, da sem tle omejena, se pa ob vsaki taki priliki pregrešim z fruktorzo brez problema.

Evo punce, hvala, da ste mi popestrile jedilnik, še se bom vrnila s kakim vprašanjemuser posted image

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.3.2007 12:25:35   
BARBARA R.
Štruklji so lahko slani ali sladki. Polnjeni so lahko z orehi ali lešniki, drobnjakom, mesom ali drobtinami. Zeljni, gobovi,špinačni ali kombinacija korenje + špinača, bučni. Lahko so iz vlečenega, krompirjevega ali vzhajanega testa. Lahko jih zabeliš z ocvirki, preliješ s čokolado ali cimetovim prelivom........ So zelo praktiča jed možna priprave na 101 način.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2007 12:43:01   
Anonimen
ja barbara, to je sicer vse res, samo ne, če ne smeš bele moke, krompirja, cukra, čokolade.... pol ti pa ostane manj kot 101 način, kvečjemu samo 11 načinovuser posted image .  si pa mi vseen dala še kako idejo

(odgovor članu BARBARA R.)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.3.2007 12:57:34   
Anonimen
ka pa sploj lejko jejš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2007 13:06:27   
Anonimen
Mišek najboljše,da jaz pridem malo k tebi,saj bi v 14.dneh prišla na idealno težo.user posted image Mislim sebe.
Se mi zdi,da je samo voda dovoljena pri tej tvoji dieti user posted image Samo ko bi se vračala nazaj domov,bi morala zamenjati pasoš,ker bi bila na starem neprepoznavna.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.3.2007 14:00:15   
Anonimen
Hej pupe, sploh ni panike, jaz nisem zgubila niti gramčka. Še vedno na isti teži, je pa res, da moram zato mal več oreškov popapcat, pa mal več olja uporabljat. Drgač pa jem meso, polnozrnate ali špinačne testenine, rjavi, divji riž, ogroooooooomno zelenjave.... pa saj se ne držim ne vem kaj stroge diete, se vsak dan mal pregrešim, edino pri mleku in sirčkih pa res pazim, pravtako, nič ne sladkam, pojem pa vseen kak piškot. bolj redko, ampak takrat z užitkom. Zato pa iščem recepte, ki bi čim manj imele teh stvari nor, da mi pol ni tolk žal, če pojem kak košček piškotekauser posted image

kaj jem?? stalno neki žvečim, ker zaradi premalo OH mam skoz občutek lakoteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.3.2007 4:11:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Mišek najboljše,da jaz pridem malo k tebi,saj bi v 14.dneh prišla na idealno težo.user posted image Mislim sebe.

Dalija dobrodošla in rade volje te sprejmemo pod našo palmo. Za hrano ne skrbi, ti bomo tudi kaj fajnega in redilnega skuhali oz spekliuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2007 9:26:29   
BARBARA R.
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

ja barbara, to je sicer vse res, samo ne, če ne smeš bele moke, krompirja, cukra, čokolade.... pol ti pa ostane manj kot 101 način, kvečjemu samo 11 načinovuser posted image .  si pa mi vseen dala še kako idejo

Pšenična moka je težava? Uporabi pirino ali riževo. Pri vshajanih res ne bo tako lepo narasla, za pojesti pa je. Ali pa pač narediš iz vlečenega testa.Sladkorja ne smeš? Kaj pa med? Morda rjavi sladkor?  Je pa dovolj idej tudi za slane štruklje.

No, ja, sama najbolje veš. In tako si boš tudi najlažje sama odgovorila na svoje vprašanje.

Pa srečno!    user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?