|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   štrudl
10.4.2010 13:04:08   
muška
par dni nazaj je mož od nekod prinesel dve vrsti štrudla/zavitka. eden je bil klasika jabolčni, drug pa je bil nadevan z drobtinami (malo) in pa okusila se je limona. Ker mi je bil res nenormalno dober, me zanima, če katera ve na kak način se to pripravi? Jaz trenutno prav kar pečem jabolčnega in pa poskusila sem varinato, da sem testo posula z drobtinicami in sladkorjem, ter preko pokapala limono. Bo OK?

kak recept bi bil dobrodošel, ker mi je bil res fantastičen , bomo videli kako bo ta moj eksperimet uspel user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: štrudl
10.4.2010 13:06:21   
sonček33
muška, tako ga jaz pripravim - jabolka + potreseno z drobtiniami+ limonin sok

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: štrudl
10.4.2010 13:10:27   
sonček33
aha, muška, vidim, da sem površno brala - ti si jedla štrudelj brez jabolj .zgolj drobtine in limona?  Morda bi drobtine prej amlo popražila na maslu.

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: štrudl
10.4.2010 13:10:46   
muška
to varianto vem, ampak v tem ni bilo jabolk, samo drobtinice (malo) in okusila se je limona

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: štrudl
10.4.2010 13:13:57   
sonček33
morad bi lahko naredila limonin pire s saldkorejm in posula drobtine pa je

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
10.4.2010 18:53:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: štrudl
11.4.2010 14:12:13   
suzolinka
Drobtine popražiš na maslu, ugasneš ogenj, sladkaš in zaliješ s sladko smetano - toliko, da ni zmes ne pretrda, ne pretekoča. To zmes nato namažeš na testo (čez jaz dodam sadje, ti pa limonino lupinico, limonin vanilijev sladkor, sok, ...), zarolaš in v pečico.
Mmmmm ... hvala za idejo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: štrudl
12.4.2010 17:26:06   
bubu_bibi
hvala tudi tebi :)

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?