|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   štrudl:)
15.6.2007 17:05:21   
zmaj
Ne vem kako bi se tem drugače reklo kot štrudluser posted image  Rad bi presenetil punco. Odločil sem se da ji spečem to, problem je pa v tem, ker ne vem kako se to spečeuser posted image  Prosim za kakšen preprost recept! Bo pa z jagodamiuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: štrudl:)
15.6.2007 17:28:07   
cmokec
V trgovini kupi vlečeno testo. Za en zavitek vzemi dve krpici testa, potem pa preveri, koliko zavitkov gre v pekač. Vsako krpico malo pomaži z razstopljeno margarino. Na krpice naloži jagode, ki si jih prej narezal in sladkaj. Čez lahko poliješ malo tekoče sladke smetane in zvitek zaviješ. Pred pečenjem zvitke pomaži z margarino še povrhu. Pečeš pri 180 stopinj cca. pol ure. Če bodo narezane jagode ful vodene, lahko čezen posuješ malo drobtin, da posrkajo odvečno vodo.

Jaz z jagodami nisem delala. Boljša somi jabolka ali češnje.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: štrudl:)
15.6.2007 17:42:54   
kaja__
Če imaš vlečeno testo, ga premaži s stopljeno margarino. Del testa po dolžini namaži s skuto ( skuto prej zmešaš s kislo smetano in sladkorjem), na skuto naloži narezane jagode in jih sladkaj. To lahko potreseš malo s cimetom, da lepše diši, če so jagode bolj vodene pa še z drobtinami. Potem testo lepo zavij, v pekaču premaži še enkrat z stopljeno margarino ter kislo smetano. Peči na 150 stopinjah 1uro. Namesto margarine lahko uporabljaš maslo, mogoče ima malo boljši okus.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: štrudl:)
15.6.2007 20:01:10   
bamby



Še boljši štrudelj je pa iz listnatega testa. Nadev lahko narediš s skuto in jagodi, dodaš sladkor, vanilijev slad., lahko malo limoninega soka, ni pa nujno. Zaviješ, malo prebodeš z vilici in spečeš po navodilih proizvajalca testa.



(odgovor članu kaja__)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: štrudl:)
15.6.2007 20:08:55   
zmaj
Po navodilih proizvajalca testauser posted image  Sem že vrgo v pekač, bomo vidli kaj bouser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: štrudl:)
15.6.2007 20:59:10   
eya
Drugače se pa štrudlju reče tudi jabolčni zavitek. Tako-če hočeš bit bolj fensiuser posted image

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: štrudl:)
15.6.2007 21:08:03   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Drugače se pa štrudlju reče tudi jabolčni zavitek. Tako-če hočeš bit bolj fensiuser posted image


Samo zavitek. Ker ta bo jagodniuser posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: štrudl:)
15.6.2007 21:31:34   
zmaj
Potem se reče jagodni zavitekuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: štrudl:)
15.6.2007 21:34:59   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: zmaj

Potem se reče jagodni zavitekuser posted image


ja logično. Kopiram:"Drugače se pa štrudlju reče tudi jabolčni zavitek." Na to je letel moj popravek.

In, je bila draga vesela, je ratalo? SE mi namreč kar sline cedijo....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: štrudl:)
15.6.2007 21:46:35   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Drugače se pa štrudlju reče tudi jabolčni zavitek. Tako-če hočeš bit bolj fensiuser posted image


Samo zavitek. Ker ta bo jagodniuser posted image


ja, itak-jagodni zavitek. Sem preslabo prebralauser posted image

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: štrudl:)
15.6.2007 21:48:13   
zmaj
Še ni prišla iz službe. Zgleda kar ok, upam da ji bo všeč.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: štrudl:)
15.6.2007 21:49:50   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: zmaj

Še ni prišla iz službe. Zgleda kar ok, upam da ji bo všeč.


Upam zanjo, da bo hitro prišla, če ne se ti jaz prikažem na vratih...user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: štrudl:)
15.6.2007 22:00:37   
zmaj
Marogica, izvoli, žensk se nikoli ne branimuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: štrudl:)
15.6.2007 22:01:32   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: zmaj

Marogica, izvoli, žensk se nikoli ne branimuser posted image


Jaz pa štrudljev ne..user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: štrudl:)
15.6.2007 22:06:38   
zmaj
Ne vem kaj še čakašuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?