|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   štipendija
1.4.2008 20:41:56   
študentka Mici
Mene pa zanima kako je z vračilom štipendije. Kako sploh poteka postopek? Lansko leto sem se vpisala v prvi letnik, nisem naredila, letos ponavljam in mi štipendija miruje. Nimam namena doštudirat oz. vsaj naredit ta letnik. Kako sedaj naprej? Do oktobra imam status. Kdaj potem začnem vračat? Kaj pa če se mi pojavi kaka možnost za zaposlitev? Kako je pa s tem? Se sploh lahko zaposlim, če sem študentka? Vse, ki kaj veste o tem, lepo prosim za pomoč. Lahko tudi na zs. Hvala.

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: štipendija
1.4.2008 21:47:37   
Anonimen
A sam tega faksa ne misliš narest al sploh nobenga?
K če se boš prepisala lahko zaprosiš da ti štipendija miruje in poveš da si se prepisala.
Če pa se boš zaposlila boš morala vračat(razen če boš izredno zraven študirala). Prvo te parkrat pokličejo na razgovor, če se ne odzoveš pol čez ene pol leta dobiš tožbo za vračat(men zgodiluser posted image ), pol pa če si pameten takoj vrneš, k drgač še sodne stroške pa obresti plačuješ. V bistvu če si pameten pa če veš da ne boš doštudiral, greš na razgovor, poveš kako je na stvari in se dogovoriš za obročno vračanje.

(odgovor članu študentka Mici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2008 18:36:04   
študentka Mici
Hvala Karin. Do sedaj sem dobila samo pošto, da mi štipendija miruje. Torej, če sem te prav razumela. Počakam, da dobim poziv na razgovor, grem, se dogovorim za obročno odplačevanje in to je to? Aja in seveda plačujem ;))). Trenutno se nimam namena prepisat in nič podobnega. Pride v poštev samo to, da vrnem. Kdaj pa ti potem pošljejo poziv za razgovor. Ker septembra spet ne mislim dat prošnje za štipendije. Kdaj je potem kaj razgovor. Da imam vsaj malce orientacije. Hvala za pomoč.

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2008 19:10:26   
Anonimen
Meni so ga tam nekje februarja poslali.
Lahko greš pa že prej samoiciativno tja in poveš da bi rada vračala pa se takoj vse zmente.

(odgovor članu študentka Mici)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2008 20:15:40   
karmy
Jzt sm zaprosila da mi odpišejo vračilo takrat ker nimam s čim vračat... čakam na odgovor že eno letouser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?