|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   št.56 ali št.62
8.11.2005 21:17:44   
tinkatonka
lepo pozdravljene!

Sej vem da je bilo ponavadi že v dostih temah postavljeno vprašanje kaj potrebuješ za novorojenčka, vendar zdaj ko bolj spremljam razne akcije, popuste.....,me zanima, seveda količinsko, koliko česa potrebuješ.

Velikokrat mamice pravijo da ne kupovati št.56, ker lahko da bo otroku že v osnovi premajhno. Ampak da nekaj je pa vseeno dobro imeti na zalogi tudi te številke.

Torej koliko npr.bodijev in koliko pajackov št. 56 naj kupim??? Koliko bodijev in pajackov št.62??? Koliko stvari posamezne številke naj kupim, da ne bo premalo, preveč pa tudi ne???

Ker si bom morala oblekice res kupiti vse sama, žal, me ceneje pride če malo spremljam in kupujem, ko so popusti in akcije kot če se bom, takrat ko bo že user posted image  na svetu, vsak teden sproti odpravla v trgovino in kupila tisto kar bom vidla da nimam in da moram nujno kupiti, ne glede na to ali je znižano ali ne.

Ko smo že pri akcijah in popustih...v Leclercu sem danes nasla 3 bodije na preklop (take ki se ne rabijo vlect cez glavo, ampak se oblecejo) za 1290 SIT. Ja vsi 3 bodiji skupaj za 1290 SIT. Pa ni tako slabe kvalitete kot bi bilo za pričakovati glede na ceno.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: št.56 ali št.62
8.11.2005 21:20:16   
jazz
Jaz bi na tvojem mestu vzela ene štiri pet bodijev in ene tri štiri pajacke 56. In seveda več tega še v št. 62, ker lahko rokavčke zavihaš!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2005 21:30:38   
rija
Midva sva najprej nakupila vse št. 62. Potem pa sva šla in kupila še vse enkrat v velikosti 56. Moj user posted image  je namreč videl novorojenčico najinih prijateljev in primerjal s pajacki, ki sva jih imela in na koncu zaključil, da njegov otrok pa že nebo zgledal kot kak cotl z enkrat prevelikimi bodiji.
Pa sploh jih ne rabiš dosti, po moje, v času pralnih in sušilnih strojev, pampersk. Jaz imam ene štiri-pet kompletkov.

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2005 23:17:38   
tinatona
Haj!

Tako kot so ti že rekle... Par bodijev in žabic 56, ostalo pa 62. tile Leclercovi so pa men full dobri. Jaz sem jih tud kupila. ti pa priporočam da kupiš une za tri mesece, ker so manjše številke. Jaz sem mojmu zdaj kupila bodije za eno leto (pa ima komaj 7 mesecev), pa mu sploh niso full preveliki. Jaz sem jih že poleti kupila po smešno nizki ceni - 285sit kom. in so glede na ceno zelo trpežni. Jaz jih non stop perem, pa so še vedno kot novi.

LP tina

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2005 23:18:53   
Twetty
Ti svetujem,da kupiš tudi št 56,meni se je zgodilo da sem imela večino 62,pa še to so mi vsi govorili,da bo kmalu premalo,no Lin se je rodila 44cm,tak da sem hvala bogu v H&Mju nabavila najmanjšo št44.Količinsko pa sama presodi,koliko boš prala.

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2005 23:41:49   
ninocka
Enako kot Twetty - kupi nekaj st.56, nekaj 62, potem pa magar sproti kar bos se rabila.
Jst sem pa ful vztrajala, da mora bit komplet za iz porodnisnice st. 50 (ceprav so me vsi hoitli prepricat, da sem neumna)  in ker se je rodil prezgodaj (49 cm), mu je blo se to preveliko. In seveda se vse ostale cunjice st.56. S tistimi zavihanimi rokav in ful prevelkimi bodiji je zgledal kot en razcapancek (v novih cunjicah). Pa mi je kolegica kupila en kompelt in bodi st.50 in ko sem ga oblekla v to in vidla, da mu je prav in nikjer nc ne visi, sem se zjokala. Potem sem pa v H&M kupila se par stvari st.50 in so mu se zdej prav, ceprav ima dolocene stvari ze st.68. user posted image
Se mi zdi, da te H&M stvari  kr s tamalim rastejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2005 0:34:15   
Pajaca
Jaz sem prvič min kupila 56 in skoraj vse 62. Zato ker je prjatlca rodila ogromno punčko, ki ji že v štartu ni bilo prav 56, pa so pol na hit vse nakupil, ona pa goro oblek 56........

Ko se je tamala rodila je bila mičkena, pa je šel fant lepo nakupit 56 številko, pa nekaj mama pa sestra, pa je bilo. Tko da ni nikjer nič visel.

Zdaj isto nisva dokupovala nič 56, če bo treba bodo že še kaj dokupili, saj bom le par dni v porodnišnici in je takrat dosti časa, da vse dokupijo kar rabimo.

Sam zdej mi pravjo, da bo velik otrok, tko da iz tega razloga ne kupujem 56.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2005 1:25:21   
JASNA D
Odvisno kako finančno stojita. Jaz nisem bila švoh s financami, pa 56 nisem kupovala. Za en mesec mi je bilo res škoda denarja, pa čeprav za mojega otroka. En komplet, za "kazat", čeprav se nismo hodili nikamor kazat in basta. Zakaj? Ker sem raje denar porabila za kaj drugega. Saj če računaš 1 kompletek verjetno stane okrog 3 jurje. Pa jih "rabiš" recimo 5, pa jih preraste v 1 mesecu.

Stvar odločitve posameznika. Če je keš, ni problema, če tega ni, kupiš 62 in gotovo. A je res tako hudo, če so rokavčki zavihani? Važno je, da je otrok suh in oblečen ravno dovolj - ne premalo in ne preveč. Dobiš pa kar hitro feeling za te reči. Menim, da izgled ni ravno prvotnega pomena. Saj nimaš otroke za v vitrino.

Prijeten nakup ti želim. Povprašaj malo na forumu ali v oglsih, če katera kaj proda po ugodni ceni. Ta oblačila so ponavadi še kar ohranjena.

LP, Jasna

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2005 8:05:20   
lex
Jaz sem imela 10 bodyev, od tega pol 56 in pol 62. Sam boš sama vidla, da boš oblačla samo tiste stvari, ki bodo user posted image  prav, ker res zgledajo ko eni cotli, če jim e kaj preveliko. Nam je 56 bila prevelika, pa se je rodil velik 53 (sem oblača ene tri mesece 56. So pa hlače s stopalci do pasu ZAKON! Clarove iz baby centra so še kar velike in smo imeli št. 56 še pred dvema mesecema (pa je Aleks sedaj star 9 mesecev). Sicer boš pa sama vidla ker je od otroka do otroka odvisno kako raste.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2005 8:37:02   
Marogica
Jaz sem nakupila vse št. 62. Pri ta drugem sem morala kupiti tudi 56, ker je bil nedonošen. Vse stvari kupila v 3-4 kratni "izvedbi, ker so določene stvari tudi v paketu. Tako, da ne kupuj preveč, raje počakaj na paket, da vidiš, kaj je zate uporabnega, pa raje dokupi. Še prehitro prerastejo.
Pa kot je ena napisala, dandanes pri pralnih in sušilnih strojih ni noben problem, če jih je malo manj. Sploh pa sedaj, ko se še kuri, pa lahko stvari tudi na radiatorjih posušiš.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2005 11:23:06   
tinkamiška
Jst sem kupila 3 bodije št.65 in dva pajacka št.65, en kompletek sem pa dobila, se pravi vse skupaj 4 kompletke. Če bo treba, jih bo pa šel možek še nabavit. Ostalo sem pa kupila št.62(tudi 4 kompletke). Bomo kasneje nabavljali, če bo potrebnouser posted image

Lp,
Tinka 

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

sadje
hibela

koliko krat na teden daste otroku sadje??

1x (5%)

2x (7%)

3x (12%)

vsak dan (72%)

otroku ne dajem sadja (4%)

Število vseh glasov: 366

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!