tinkatonka -> št.56 ali št.62 (8.11.2005 21:17:44)
|
lepo pozdravljene! Sej vem da je bilo ponavadi že v dostih temah postavljeno vprašanje kaj potrebuješ za novorojenčka, vendar zdaj ko bolj spremljam razne akcije, popuste.....,me zanima, seveda količinsko, koliko česa potrebuješ. Velikokrat mamice pravijo da ne kupovati št.56, ker lahko da bo otroku že v osnovi premajhno. Ampak da nekaj je pa vseeno dobro imeti na zalogi tudi te številke. Torej koliko npr.bodijev in koliko pajackov št. 56 naj kupim??? Koliko bodijev in pajackov št.62??? Koliko stvari posamezne številke naj kupim, da ne bo premalo, preveč pa tudi ne??? Ker si bom morala oblekice res kupiti vse sama, žal, me ceneje pride če malo spremljam in kupujem, ko so popusti in akcije kot če se bom, takrat ko bo že [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] na svetu, vsak teden sproti odpravla v trgovino in kupila tisto kar bom vidla da nimam in da moram nujno kupiti, ne glede na to ali je znižano ali ne. Ko smo že pri akcijah in popustih...v Leclercu sem danes nasla 3 bodije na preklop (take ki se ne rabijo vlect cez glavo, ampak se oblecejo) za 1290 SIT. Ja vsi 3 bodiji skupaj za 1290 SIT. Pa ni tako slabe kvalitete kot bi bilo za pričakovati glede na ceno.
|
|
|
|