|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šport in zanositev
21.4.2006 6:29:36   
mozart
ker so na netu različna mnenja glede tega sprašujem še vasuser posted image . Ali se katera kljub temu, da se trudi zanositi ukvarja s športom. Sama zelo rada tečem in kolesarim. Čeprav je že sezona se enostavno ne upam odpravit teč in kolesarit, ker me podzavestno pa skbri, da zaradi tega ne bi zanosilauser posted image user posted image .

Kakšno je vaše mnenje?

l.p.
mozart
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
21.4.2006 8:01:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mozart)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: šport in zanositev
21.4.2006 8:31:52   
masna
Po mojem je šport v zmernih količinah celo priporočljiv v času nosečnosti (vsaj tako so mi povedale bivše nosečnice)user posted image

Kako je pa stem v prvih 3 mesecih nosečnosti? Jaz recimo plešem trebušni ples in sem glede plesanja v času nosečnosti slišala zelo različna mnenja.

A mogoče katera kaj ve o tem?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2006 8:37:06   
Jančika_
Vsakič, ko sem zanosila (4x), sem se intenzivno ukvarjala z rekreativnim športom (tae bo, tek). Zaradi slabega počutja v prvih mesecih sem ga na začetku nosečnosti sicer opustila, a zdaj sem recimo v 30. tednu in gonim orbitrek 3-5x na teden po eno uro. Ti kar veselo športaj, to na zanositev nima nobenega negativnega vpliva (pravi tudi Pušenjak).

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2006 8:40:17   
Jančika_
Masna, moja sošolka, ki se je na začetku dobro počutila, je prve tri mesece redno hodila na aerobiko kot prej. Sama sem bila kot cota in pač ni šlo. Nobena fizična aktivnost (šport, dvigovanje bremen itd) ne more povzročiti zgodnjega splava. Če bi bilo tako preprosto, umetni splav ne bi bil potreben.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2006 8:55:53   
MarijaPo
Tudi jaz sem pocela vse tako kot prej, celo potem, ko sem bila ze noseca, sem se se vedno vozila s kolesom, dokler mi niso povedali, da je nevarno, ker v LJ vozijo kot nori in te mimogrede kdo zbije.
Pa zdaj, ko sem cisto na koncu nosecnosti, sem se tudi 2x peljala s kolesom, ker je ful lazje, kot hodit, samo sem potem ugotovila, da sem nestabilna in se nisem vec.

Ti kar v miru zivi svoje dosedanje sportno zivljenje in bo vse v redu.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2006 9:00:23   
Ulla
Neka ginekologinja pravi, da je pred nosečnostjo priporočljivose ukvarjati se s športom v zmernem , saj to pripomore k boljši plodnosti, tako, da kar veselo telovadi vsaj 3x na teden.Pa veliko sreče  za čimprejšnji user posted image .

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2006 9:54:21   
Taj
Hoj, športni duhuser posted image user posted image ,

seveda športaj in to kolikor ti da srce..če ne gre za trd, neizprosen profesionalni šport, (ki postaja z vsem forsiranjem in dodatki že nezdrav), je rekreacija samo dobrodošla...pri meni se je že tako izkazalo...po moje se tudi kot nosečnica bolje počutiš in lažje prenašaš vse kar paše zraven, če imaš natrenirano telo! Jaz sem tekla, rolala, kolesarila, delala aerobiko, plavala....vsa leta pred user posted image in še globoko v nosečnost...šele po 5 mesecu sem šla bolj na easy, ker mi pač ni več pasalo (saj čutiš, kaj je dobro za telo in kaj ne). Zato, kar brez skrbiuser posted image user posted image !!

migetajočo pomlad vsem skupajuser posted image   

Če hočeš biti srečen, bodi!

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2006 12:23:15   
Ayo
Tudi jaz rada kolesarim in tecem in se temu ne mislim odreci tudi k obo ratal user posted image  in se bom sportala dokler mi bo to pasalo.
Poznam pa primer, ko je v vseh 3-eh nosecnostih do zadnjega hodila na dvigovanje utezi, gin je rekel, da ce se tako pocuti, da ni nic narobe. user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2006 14:35:32   
Nitka
Tudi jaz mislim, da če se s športom ukvarjaš, potem tudi v nosečnosti nadaljuješ. Treba je edino pazit, da ne pretiravaš (vsaj pri fitnesu npr. delaš s stopnjevanjem in v tem primeru ni dobro).

Pa še en podatek... pri vadbi vzdržljivosti, torej kontinuirani vadbi, se v našem telesu sprošča tako imenovani hormon sreče (endorfin), kar pa je super tako za mamico, kot tudi za user posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?