|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   špikanje v 7. tednu
9.8.2005 9:33:10   
Lorena
Lep dan vsem:nosecka: in njihovim:duda:

Je pri 7. tednih oziroma v začetku nosečnosti špikanje v jajčnikih - ponavadi samo na eni strani- normalno? Bolečina je zelo blaga, toliko da je, ponavlja se pa na kakšnih 10s, parkrat, pa potem izgine... So takšne bolečine običajne?
Kako naj vem, če ni takšna bolečina pri znakih za IMN?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   špikanje v 7. tednu
9.8.2005 11:53:13   
urši77
IMN noro boli!
Je pa tudi mene špikalo en lep čas na začetku, kot da bom dobila M. Sem povedala G, pa mi je predpisala Spasmex tbl. proti krčem-je blo bolš:)

LP

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   špikanje v 7. tednu
9.8.2005 11:57:00   
soncicaT
Jaz sem v 8. tednu, in me je včeraj ko sem bila pri frizerju, itd..začelo bolet spodaj desno (kot da bi jajčnik bolel, potem se je spustila bolečina na desno stran mednožja, pa celo kot da bi se širila bolečina v desno nogo...pojma nimam kaj je to.

Potem sem počivala, se je pa bolečina v presledkih pojavljala, pila sem Donat,. ponoči po počitku se je vse umirilo.

Danes je ok, čeprav sem sedaj zopet bila v mestu, evo sem prišla domov, me spet malce boli desno spodaj.

Izgelda da bom morala več počivat.:zmeden:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   špikanje v 7. tednu
9.8.2005 14:09:03   
Srci
Sem v 6. tednu ampak to se dogaja tudi meni, taka rahla bolečina kot, da bi hotela dobiti M. Sem pa to čutila že v 5. tednu in takrat bi naj zarodek iz roga potoval proti maternici in bi se naj to čutilo. Bom pa ziher to G povedala, da mi lahko pove kaj je to oz. kaj je to bilo. Je pa res, da ta bolečina hitro mine oz. to špikanje.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   špikanje v 7. tednu
9.8.2005 14:36:43   
stuhica
Trnulčica
ta IMN grozno boli tko da so bolečine postopoma neznosen vsaj pri meni so bile . Sicer drugič niti ne tako močne a vendar drugačne od teh normalnih ko ti na začetku napenja trebušček in imaš občutek kot da boš dobila M. A pri G si bila?!

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   špikanje v 7. tednu
9.8.2005 15:08:33   
mml
Takšne bolečine so večinoma običajne in povsem noramlne, seveda če niso prehude in stalne, potem je vedno v igri, kaj bolj resnega. Sicer so pa lahko oblečine posledica večanje maternice, nategovanja vezi, ki držijo maternico ali pa rumenega telsca, ki je na jajčniku v začetku nosečnosti, dokler posteljica ne prične proizvajati zadosti hormonov za vzdrževanje noečnosti.

pozdravček vsem

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   špikanje v 7. tednu
10.8.2005 9:45:24   
Lorena
Hvala vsem za odgovore!

Tole ''špikanje'' je pa tudi že mimo,tako da se počutim super:bravo:, samo me jezi:grrr::grrr::grrr:,ker moram ponoči tudi do 10x na WC!!!
Do katerega tedna so ti obiski WC-ja tako pogosti?!

Na 1. pregled grem 18.8.-četrtek drug teden. To sem si izborila s sitnarjenjem, drugače me je naročila šele 30.8., ko bom v 10.tednu.
:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   špikanje v 7. tednu
18.8.2005 14:14:01   
stuhica
no kaj novega z tvojega pregleda upam da je vse ok držim pesti pa oglasi se !
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?