špikanje v 7. tednu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Lorena -> špikanje v 7. tednu (9.8.2005 9:33:10)

Lep dan vsem:nosecka: in njihovim:duda:

Je pri 7. tednih oziroma v začetku nosečnosti špikanje v jajčnikih - ponavadi samo na eni strani- normalno? Bolečina je zelo blaga, toliko da je, ponavlja se pa na kakšnih 10s, parkrat, pa potem izgine... So takšne bolečine običajne?
Kako naj vem, če ni takšna bolečina pri znakih za IMN?

urši77 -> špikanje v 7. tednu (9.8.2005 11:53:13)

IMN noro boli!
Je pa tudi mene špikalo en lep čas na začetku, kot da bom dobila M. Sem povedala G, pa mi je predpisala Spasmex tbl. proti krčem-je blo bolš:)

LP

soncicaT -> špikanje v 7. tednu (9.8.2005 11:57:00)

Jaz sem v 8. tednu, in me je včeraj ko sem bila pri frizerju, itd..začelo bolet spodaj desno (kot da bi jajčnik bolel, potem se je spustila bolečina na desno stran mednožja, pa celo kot da bi se širila bolečina v desno nogo...pojma nimam kaj je to.

Potem sem počivala, se je pa bolečina v presledkih pojavljala, pila sem Donat,. ponoči po počitku se je vse umirilo.

Danes je ok, čeprav sem sedaj zopet bila v mestu, evo sem prišla domov, me spet malce boli desno spodaj.

Izgelda da bom morala več počivat.:zmeden:

Srci -> špikanje v 7. tednu (9.8.2005 14:09:03)

Sem v 6. tednu ampak to se dogaja tudi meni, taka rahla bolečina kot, da bi hotela dobiti M. Sem pa to čutila že v 5. tednu in takrat bi naj zarodek iz roga potoval proti maternici in bi se naj to čutilo. Bom pa ziher to G povedala, da mi lahko pove kaj je to oz. kaj je to bilo. Je pa res, da ta bolečina hitro mine oz. to špikanje.

stuhica -> špikanje v 7. tednu (9.8.2005 14:36:43)

Trnulčica
ta IMN grozno boli tko da so bolečine postopoma neznosen vsaj pri meni so bile . Sicer drugič niti ne tako močne a vendar drugačne od teh normalnih ko ti na začetku napenja trebušček in imaš občutek kot da boš dobila M. A pri G si bila?!

mml -> špikanje v 7. tednu (9.8.2005 15:08:33)

Takšne bolečine so večinoma običajne in povsem noramlne, seveda če niso prehude in stalne, potem je vedno v igri, kaj bolj resnega. Sicer so pa lahko oblečine posledica večanje maternice, nategovanja vezi, ki držijo maternico ali pa rumenega telsca, ki je na jajčniku v začetku nosečnosti, dokler posteljica ne prične proizvajati zadosti hormonov za vzdrževanje noečnosti.

pozdravček vsem

Lorena -> špikanje v 7. tednu (10.8.2005 9:45:24)

Hvala vsem za odgovore!

Tole ''špikanje'' je pa tudi že mimo,tako da se počutim super:bravo:, samo me jezi:grrr::grrr::grrr:,ker moram ponoči tudi do 10x na WC!!!
Do katerega tedna so ti obiski WC-ja tako pogosti?!

Na 1. pregled grem 18.8.-četrtek drug teden. To sem si izborila s sitnarjenjem, drugače me je naročila šele 30.8., ko bom v 10.tednu.
:sloncek::sloncek::sloncek:

stuhica -> špikanje v 7. tednu (18.8.2005 14:14:01)

no kaj novega z tvojega pregleda upam da je vse ok držim pesti pa oglasi se !
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: [1]