|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šola za starše
15.5.2006 19:40:58   
damana
sem v 24 tednu nosečnosti in me zanima, kako je s šolo oz. kdaj bi jo naj začela obiskovati? Pa še to mojo pikico čutim vsak dan in to kar intenzivno, vendar me skrbi, ker jo čutim čisto spodaj pri mehurju in včasih imam občutek kot da bom že rodila, ne da me kaj boli ampak občutek je malce neprijeten.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šola za starše
15.5.2006 22:23:13   
poliloni
Midva sva šla mislim da enkrat v sedmem mesecu... pa še to le dvakrat, ker je bila neuporabna - sem že več stvari o vsem tem sma na netu prebrala.... Smo pa zadnji dan dobili potrdilo za partnerja, da je obiskovaltečaj, saj v nekaterih porodnišnicah to zahtevajo, če želi biti prisoten pri porodu - npr.v Lj. (od prijateljice mož zato, ker ni obiskoval tečaja ni smel biti!), na Jesenicah pa ne,...

pozanimaj se, kdaj se pri vas začne - pri nas je bilo 1. predavanje vsak 1.torek v mesecu! In čez poletje šole za starše ni bilo, zato sva midva šla malo prej!!!!

< Sporočilo je popravil poliloni -- 15.5.2006 22:24:54 >

(odgovor članu damana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2006 9:53:42   
tanja981
Hja tako je, ponavadi šolo za starše obiskujejo tam v šestem, sedmem mesecu. Se mi zdi da je to kr nekak najbolj ustrezno. Sama sem hotla hodit v 6., vendar je prejšnji mesec ni blo. Pozanimaj se kdaj je šola in kolk so zasedeni tremini. Slišala sem, da so nekatere šole zelo zasedene in se moraš prijavit par mesecev v naprej. Kar s epa tiče potrdil - nam je sestra povedala da je po novi zakonodaji pravica vsakega starša da je poleg pri porodu in ne potrebuje potrdila o obisku šole za starše. Včasih se je to zahtevalo, no letošnje leto pa naj ne bi bilo več. Edino kar je je to, da pač v porodnišnici plačas tiste cca 3.000 SIT za partnerjevo zaščitno obleko. Naj še dodam, da pa je sestra rekla, da če bo šla katera od nas rodit kam drugam (lj, postojna) bo vseeno za partnerja izdala potrdilo o obisku da slučajno ne bi kdo kaj kompliciral. (mal trapasto, glede na to da je ta stvar itaq urejena z zakonodajouser posted image ). Sicer pa se mi zdi, da ne škodi niti bodoči mamici niti partnerju. Nihče od nas ni tako pameten, da bi vedel vse in meni se zdi fino da glede na to da sem si že ogromno stvari prebrala po netu, revijah in knjigah, pa še zmeri slišim kaj novega. Mojmu se pa tut zdi zanimivo, pa še malo z drugimi bodočimi starši poklepetaš.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2006 11:46:59   
sami_y
Jaz imam 1. sestanek 5.6., 2. sestanek pa je čez 2 ali 3 mesece. Sem pa v 17 mesecu nosečnosti.

lp
jelena

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2006 16:57:41   
Alisa
Večinoma jih gre tam okoli 7. meseca nosečnosti.
Glede gibanja otročka pa počaki boš videla kak občutek je šele ko ti brca in boksa v mehur in želodec hkrati. Uživaj v teh brcikah, pa pridno božaj trebušček vsaj meni pomaga.
Šola za starše pa se začne vsak drugi pon. v mesecu.

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2006 19:16:24   
frrrr
Na šolo zgodnje nosečnosti greva s fantom 29. maja... sem pa v 17. tednu nosečnosti. Na šolo priprava na porod pa bova šla enkrat v septembru, ko bom že bolj proti koncu, ampak v avgustu so počitnice in se te delavnice ne odvijajo... upam, da bo dovolj zgodaj user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2006 22:22:03   
Bonnie_RR
Midva sva šla v šolo za starše v začetku 2. teden v januarju, rok sem imela 17. februarja, rodila sem pa 2 dni prej z napovedanim CR.
Mislim, da je mesec dni dovolj zgodaj. Če te bo prehitelo, te pa pač bo. Se mi kljub temu zdi brezveze prezgodaj tja hodit, ker potem precej stvari pozabiš.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2006 5:01:19   
frrrr
sej zato mi je brezveze, da bi hodila že v juniju na tečaj priprave na porod... raje kako predavanje zamudim kot tko.
sicer sem pa ravno preverila in se že 4.9. začne... če pa v dobrem mesecu in pol ne izvedejo vseh predavanj, pol pa tut user posted image

se pa že veselim tega prvega tečaja... user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?