tanja981 -> RE: šola za starše (16.5.2006 9:53:42)
|
Hja tako je, ponavadi šolo za starše obiskujejo tam v šestem, sedmem mesecu. Se mi zdi da je to kr nekak najbolj ustrezno. Sama sem hotla hodit v 6., vendar je prejšnji mesec ni blo. Pozanimaj se kdaj je šola in kolk so zasedeni tremini. Slišala sem, da so nekatere šole zelo zasedene in se moraš prijavit par mesecev v naprej. Kar s epa tiče potrdil - nam je sestra povedala da je po novi zakonodaji pravica vsakega starša da je poleg pri porodu in ne potrebuje potrdila o obisku šole za starše. Včasih se je to zahtevalo, no letošnje leto pa naj ne bi bilo več. Edino kar je je to, da pač v porodnišnici plačas tiste cca 3.000 SIT za partnerjevo zaščitno obleko. Naj še dodam, da pa je sestra rekla, da če bo šla katera od nas rodit kam drugam (lj, postojna) bo vseeno za partnerja izdala potrdilo o obisku da slučajno ne bi kdo kaj kompliciral. (mal trapasto, glede na to da je ta stvar itaq urejena z zakonodajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). Sicer pa se mi zdi, da ne škodi niti bodoči mamici niti partnerju. Nihče od nas ni tako pameten, da bi vedel vse in meni se zdi fino da glede na to da sem si že ogromno stvari prebrala po netu, revijah in knjigah, pa še zmeri slišim kaj novega. Mojmu se pa tut zdi zanimivo, pa še malo z drugimi bodočimi starši poklepetaš.
|
|
|
|