|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   škiljenje
17.2.2009 10:38:47   
pikolina66
ali vaši user posted image  škilijo in koliko so stari? Naš je star 6m in občasno opažam, da škili z enim očesom. Kakšne so vaše izkušnje, ali je potrebno k okulistu oz. na pregled ali je to dokaj običajno in lahko počakamo še en mesec, ko imamo ponovno cepljenje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: škiljenje
17.2.2009 10:49:56   
Lunca1
Pri dojenčkih to ni nič posebnega. jaz bi počakala do naslednjega pregleda in potem omenila zdravniku.

(odgovor članu pikolina66)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2009 12:15:47   
cmrucek
Naš je danes star 9 mesecev in še vedno škili. Včasih bolj, včasih manj...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2009 17:43:23   
Andra
Za to starost popolnoma normalen pojav. Ni potrebno pretiravat z obiskom pri zdravniku. Itak v posvetovalnici spremljajo in omeni takrat, če se ti bo zdelo čudno.

(odgovor članu cmrucek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2009 19:08:07   
xerox
Naš tudi občasno škili,star je 9 mesecev in sem zadnjič omenila P pa mi je rekla,da naj povem v razvojni in mi bojo verjetno dali napotnico za okulista.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2009 0:03:56   
nananaja
Če te skrbi škiljenje, na očesni kliniki se da naročit na preiskavo vida otroka, ki še ni dopolnil enega leta. Z neko napravo pregledujejo razvoj oči.

So pa napake razvoja očesa močno dedne, tako da je potrebno še posebej paziti, kadar je imel kdo v sorodu take težave.

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2009 9:20:12   
pikolina66
ja, saj do zdaj se nisem kaj preveč obremenjevala s tem, vendar sem potem brala na forumu pediatrija da po 6 mesecu bi bilo že dobro pogledati, če gre za razvojno ali bolezensko, ker pri tako malih se še da popraviti oz. ukrepati, kasneje menda ne. Bomo počakali do naslednjega posveta.

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2009 12:09:26   
nia5
Moja je stara 9m in mi je včeraj na pregledu dala napotnico (mislim da bolj preventivno), saj ne škili ful. Jaz bi to omenila P, če že sama ni opazila.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?