|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šesta bolezen
11.5.2012 20:21:11   
šrimpf
Danes se je moj skoraj 3-letni sin vrnil iz vrtca z izpuščajem po licih, po hrbtu ima bled osip in posamezne pikice po rokah. Vročine nima in je tudi ni imel, prejšnji vikend sem mu zmerila 37,2 v ušesu. Bili smo pri zdravniku, ki je poleg tega otipal povečane bezgavke in brez kakega pregleda krvi zaključil, da gre za šesto bolezen. Ali je možno, da šesta bolezen poteka tudi brez vročine?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šesta bolezen
11.5.2012 21:34:17   
K_a_t_i
si ziher, da nima 5. otroške bolezni?
6. se je pri nas začela z visoko vročino. 2 dni po padcu pa izpuščaji.
5. je imela tak potek kot opisuješ ti.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2012 22:29:48   
šrimpf
ja, tudi jaz sem skeptična, da gre dejansko za šesto bolezen, ker še nisem slišala za potek šeste brez vročine. kako je pa potem s kužnostjo pri peti bolezni in s tem povezano odsotnostjo iz vrtca? glede na trenutno diagnozo mora biti sin doma do vključno torka.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2012 14:22:09   
Neca1313
Pri nas smo imeli pri šesti bolezni najprej 3 dni visoke vročine, potem pa pikice po vsem telesu. Pri peti vročine ni bilo, ampak so se naenkrat pojavile pikice oz. izpuščaji. Ko se pri peti pojavijo izpuščaji, menda otrok ni več kužen. Kužen naj bi bil že pred pojavom izpuščajev. Ker je pred izpuščaji težko ugotoviti, da gre za to bolezen, je takrat zelo nalezljiva. Pri hčerki jo je imela čisto cela skupina v vrtcu.

N&N

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2012 14:39:12   
K_a_t_i
Tako pri peti kot pri šesti otrok, ko ima pikice, ni več kužen. Samo pri šesti se lahko precej slabše počuti pa je zaradi njega samega fajn, da je doma.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Neca1313)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2012 14:41:47   
posh
Pri šesti bolezni je mali imel 3 dni visoke vročine, nato pikice.
Preboleli smo tudi 5., brez vročine, z izpuščaji po licih in nekaj po nogicah in rokicah.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2012 19:48:58   
šrimpf
ja, sem dobila potrditev od druge pediatrinje, da gre res za peto bolezen. Sin bo kljub temu, da ni več kužen, v ponedeljek in torek doma, ker se mi zdi malo utrujen.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?