|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena na temo tašč
1.9.2007 22:16:56   
Anonimen
Evo, mene tudi zanimajo vaša mnenja, ker tako rade kakšno konkretno rečete, pa bom kar opisala moj problem: Torej, spet tašča. Imam otročka starega pol leta. In taščica si je od rojstva otroka želela biti precej zraven, precej več kot sem jaz pričakovala in bila pripravljena sprejeti njeno družbo. Ker že od vsega začetka – beri od prvega obiska v porodnišnici- govori: oh naš Novak (recimo da se piše moj fant Novak), Novak gor, Novak dol, razglablja komu vse je podoben od nekje 5 kolena nazaj seveda v njihovi žlahti, vse kar otrok stori- vse kretnje, vsak gib, vse ima po očiju (mojem fantu), karkoli stori, naredi tako kot oči, povsod kamorkoli povemo da bomo šli ali smo šli- a bo/si šel z očijem, a ti boš delal to kot oči, ti si cel oči... V glavnem, na začetku mi je bilo vseeno, sedaj pa mi preseda. In ko sem se enkrat spustila na njen nivo in ji omenila, da ni on tak kot oči v eni stvari, je rekla: "ja a je to pomembno???" Ker mi vse skupaj štrli iz glave ven, prosim za kakšen predlog, kaj naj ji butnem nazaj. Res je, da se kar precej izogibam stikom z njo, saj se mi teh primitivnih stvari ne da poslušati. In ona mi zato spušča skoz večje primerjave in me skoz bolj ignorira oz. izloča.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še ena na temo tašč
1.9.2007 22:22:33   
Anonimen
Pa kaj vi skup živite mogoče?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2007 22:31:34   
total
Kaj se sekiraš,povej svoje pa bo,moja je tut govorila da je podoben atiju,pa to in ono....jeb*... se mi po domače naju uživa.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2007 22:32:05   
mama76
Ej meni je to tudi delala pri prvem otroku(fantek) pol sm pa jo en dan mela dovolj in sem ji rekla,da njen sin sploh ni otrokov oče, ful je debelo pogledala in utihnila nikoli več mi ni omenila podobnosti med očetom in sinom, sam sem jo mela res poln k....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2007 22:38:39   
Anonimen
ne ne živimo skupaj, bog ne daj! Ampak to se ponavlja vedno, ko gremo k njim na obisk ali oni pridejo! Sicer so obiski bolj redki, ampak takrat ko se vidimo, udari z vsemi možnimi "idejami"!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2007 22:39:44   
Anonimen
Ti se pred njo zadovoljno oddahni, da hvalabogu ni podoben poštarju.user posted image  To sem jaz že parkrat naredila. Al pa, ko začnejo joj učke ma pa po atiju (pa oba imava modre), joj laske ima atijeve (pa oba sva svetla), ... Ampak nekaj ima pa le po atiju- tisto med nogami.user posted image

(odgovor članu mama76)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2007 22:43:40   
Njuškalo
Mene prav zanima, kakšne tašče bomo me.Ker, vedno imamo nekaj za povedat čez njih.V tem konkretnem primeru se meni ne zdi nič kaj groznega, če na obiskih teži, da je tamav tak kot oče.Saj, če se jaz postavim v njeno kožo, ker imam tudi sama sina...ja verjetno je ponosna na to, da ima njen sin otroka in ga pač z njim primerja.Kaj pa je to takega!Če bi pa bila bolj tiho, pa spet ne bi bilo prav, ker ne komentira dost.Ne rečem, da niso tašče včasih zmaji..ampak v vsaki stvari pa tudi ni potrebno iskat nečesa, da lahko  jamrate.
Meni bi mogoče to v tvojem primeru šlo na živce, vendar se s tem ne bi preveč obremenjevala..pa naj ga primerja z očetom, big deal..saj navsezadnje ga primerja z mojim partnerjem, ta pa naj bi mi bil všeč.Mislim, da delaš probleme tam ,kjer jih ni.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2007 22:50:15   
Pupica
IZVIRNO SPOROČILO: mama76

Ej meni je to tudi delala pri prvem otroku(fantek) pol sm pa jo en dan mela dovolj in sem ji rekla,da njen sin sploh ni otrokov oče, ful je debelo pogledala in utihnila nikoli več mi ni omenila podobnosti med očetom in sinom, sam sem jo mela res poln k....

Ampak tvojmu prej povej, da ti gre vse to na živce in da ji boš tako spustila, le v imenu miru. Pa ko boš to rekla, moraš reči, ko bo čimveč ljudi zraven, pa čimbolj naglasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2007 22:51:56   
Anonimen
Ja seveda da mi je moj partner všeč. Konec koncev sem se zaljubila ravno v njegove učke, kretnje, itd itd.... Ampak vse ima svoje meje. Otrok je sam svoj, nov, unikaten.  Eni tega pač preprosto ne dojamejo in živijo svoje življenje skozi otroka. Kakršen je pač je, in kaj bo, ko bo velik in kje bo, s kom bo....
Ampak največji absurd pri vsem tem je, da žal nihče, razen njegove žlahte, še ni rekel, da bi bil vsaj malo njemu podoben? Mogoče je pa res poštarjev... user posted image user posted image  Groza, ko bi tašča vedela!! user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2007 22:56:11   
Njuškalo
user posted image No ,to je že bolje.Da vidiš v vsem smešno stran.user posted image Pa naj govori kar hoče, ti se s tem nič ne obremenjuj...naj ima ženska veselje, ti pa bodi ponosna, da je tako očitno podoben očetuuser posted image Tudi, če to vidi samo ona.Saj pri meni je tudi tamav isti jaz, kot ,da bi bil kloniran..pa je bivša tašča mnenja, da je isti kot njen sin, ko je bil majhen...samo , če pogledam slike, ne vidim nobene podobnosti...ampak o.k., tudi če ona tako misli, naj bo...Ni tako pomembno, da bi bilo vredno tega, da se sekiram, ker drugače je pa fajn ženskauser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.9.2007 10:14:23   
Anonimen
Joj Njuškalo kako si ti pametna user posted image user posted image user posted image  Strinjam se s tabo.

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.9.2007 10:15:27   
Spark
To je tudi moja tašča govorila, da je moja user posted image ista, kot njen sinček. Jooj, kako mi je šla na živce. Ampak na začetku mu je bila res zelo podobna. Sedaj pa je vedno bolj podobna meni, edino da ima svetlejše laske od mene, pa še vedno dostikrat reče, kot da bi gledala sina. Po slikah sodeč pa mu ni podobna, edino njegov karakter je pobrala. Pa se sedaj ne obremenjujem več s tem. Takrat ko mi to govori, si zapojem eno pesmico v glavi, pa je preslišim, pa je. user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.9.2007 10:18:39   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: mama76

Aha .... zdej mi je pa bolj jasno tisto kar razlagaš v drugi debati. Ah, te snahe ( nekatere seveda user posted image  ) ....

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
2.9.2007 11:44:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.9.2007 13:23:01   
Dejča
Najbrž ti gre tudi drugače na živce, predvsem njen ignorantski odnos do tebe, saj drugače je ja v splošni navadi, da vsaka žlahta navija za svojo stran user posted image , pa komurkoli je otrok že podoben - če je sploh komu user posted image . Pri nas je že tako - čeprav je večina vseeno prepričana, da sta obe pikici bolj podobni očetu. Pa se ne sekiram zaradi tega - za mamo se vedno ve, da so njeni otroci, za očeta pa ... user posted image . Tudi to ji lahko kdaj zabrusiš, ko bo šla preko vsake meje!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?