Anonimen -> še ena na temo tašč (1.9.2007 22:16:56)
|
Evo, mene tudi zanimajo vaša mnenja, ker tako rade kakšno konkretno rečete, pa bom kar opisala moj problem: Torej, spet tašča. Imam otročka starega pol leta. In taščica si je od rojstva otroka želela biti precej zraven, precej več kot sem jaz pričakovala in bila pripravljena sprejeti njeno družbo. Ker že od vsega začetka – beri od prvega obiska v porodnišnici- govori: oh naš Novak (recimo da se piše moj fant Novak), Novak gor, Novak dol, razglablja komu vse je podoben od nekje 5 kolena nazaj seveda v njihovi žlahti, vse kar otrok stori- vse kretnje, vsak gib, vse ima po očiju (mojem fantu), karkoli stori, naredi tako kot oči, povsod kamorkoli povemo da bomo šli ali smo šli- a bo/si šel z očijem, a ti boš delal to kot oči, ti si cel oči... V glavnem, na začetku mi je bilo vseeno, sedaj pa mi preseda. In ko sem se enkrat spustila na njen nivo in ji omenila, da ni on tak kot oči v eni stvari, je rekla: "ja a je to pomembno???" Ker mi vse skupaj štrli iz glave ven, prosim za kakšen predlog, kaj naj ji butnem nazaj. Res je, da se kar precej izogibam stikom z njo, saj se mi teh primitivnih stvari ne da poslušati. In ona mi zato spušča skoz večje primerjave in me skoz bolj ignorira oz. izloča.
|
|
|
|