Anonimen
|
Na vsak nacin nobena zenska ni dovolj lepa, pametna in zanimiva, da ne bi bila prevarana.To je osnova, ki jo je fajn vedet in se je zavedat.Sploh me zanima, zakaj se, na nekaterih drugih straneh, zenske skodozeljno smejejo tistim, ki so bile prevarane.. Ali je v njih fovsija? Tudi meni se je zgodilo, dogajalo, pa sem bila prepricana, da se mi to NIKOLI ne more zgoditi.Ko sem izvedela, sem dozivela zivcen zlom, nekaj mesecev nisem prisla k sebi, sem pa potegnila zakljucke in ga pustila. Ceprav je bilo, ocitno, kot pri vama, zame v najini vezi vse SUPER !!!Kot je ze nekdo zgoraj zapisal: ni pa receno, da je bilo tudi mojemu super.Ali pa mu je bilo super tako kot je bilo: malo avantur in doma jaz, ne vem. Morda te tvoj sploh ni prvic prevaral.Jaz sumim, da se je to pri njemu dogajalo.Ker, k varanju ali si podvrzen, ali ne. Ce je imel samo avanturico, en seks, pol sumim, da je podvrzen k temu.. Sploh pa poglej, kolko moskih je na teh straneh, ali na prostitucijah forumih.. vec ali manj vsi resno vezani, poroceni, z otroci... In zakaj smo zenske vedno prepricane, da to niso NASI moski??? Ker smo naivne tepke.. Glej, moj nasvet je taksen: ce mu bos oprostila, oprosti in mu ne meci stvari naprej.Ce mu ne bos oprostila, pojdi prvo nekam za kaksen mesec, najdi svoj mir, da razcistis pri sebi in ne unicujes vajinega odnosa. In tretjic, zacni ga neopazno kontrolirat...Pac, vcasih je potrebno, sploh ce te zanima, kako dalec je vajin odnos. Da te potolazim ( kot sem se tolazila jaz ): se najboljse babnice so bile varane, npr. halle barry, angelina jolie, nicole kidman itd itd.. neskoncen spisek.. In zakaj potem ne bi bila tudi ti ;) ? Razmisli, koliko je on vreden TEBI.. Se ti splaca borit za vezo, ali je vse skupaj brezveze Vse dobro ti zelim!
|